Dovolenka v rodinnom penzióne uprostred rakúskych Álp v penzióne Rosenstüberl s českými majiteľmi, bohatými raňajkami a zľavovú kartou. Skvelé podmienky pre (cyklo) turistiku aj termálne kúpele Bad Ischl.
Dovolenka v rodinnom penzióne uprostred rakúskych Álp v penzióne Rosenstüberl s českými majiteľmi, bohatými raňajkami a zľavovú kartou. Skvelé podmienky pre (cyklo) turistiku aj termálne kúpele Bad Ischl.

Rodinný penzión s českými majiteľmi

Penzión Rosenstüberl s českým personálom i majiteľom (vedú tiež obľúbený penzión Zeferer) nájdete v nádhernom, vysokohorskom prostredí Álp a len 200 metrov od dych vyrážajúceho jazera Traunsee. Penzión je novo zrekonštruovaný a ponúka ubytovanie vo vkusne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV a WiFi pripojením. Nechýba ani balkón, alebo terasa a spoločenská miestnosť.   V miestnej reštaurácii sa môžete tešiť na bohaté raňajky formou bufetu. Dokúpte si tiež výborné večere (5 €/večera) a ochutnajte poctivú domácu kuchyňu.


Penzion patrí k obľúbenému ubytovaniu našich zákazníkov pre svoje čisté ubytovanie s nádherným výhľadom do okolia, chutnú stravu a český personál.


Nekončiace možnosti turistiky a cyklistiky

Okolie je perfektné k výletom pešo i na bicykli. V okolí penziónu je hneď niekoľko značených trás. Oblasť je nabitá zaujímavosťami a skvelými zážitkami. Obzvlášť krásna je lokalita jazera Traunsee, ktoré leží len 200 metrov od penziónu.

  • Soľná komora - oblasť s najviac jazerami a vodopádmi, soľné jaskyne
  • Možnosť plavby loďou po jazerách Hallstättersee, Ofensee, Fuschlsee či prechádzky výletnými vláčikmi.
  • Dachstein - s vyhliadkou "Päť prstov".
  • Ebensee - pamätník koncentračného tábora - pôvodne Keltské mestečko Hallstatt, čo je snáď najkrajšie mestečko v celých Alpách, je ideálnym cieľom výletu. Nádherná panoráma mestečka je známa prevažne vďaka soľným baniam v okolí, ktoré sú zapísané na zozname pamiatok UNESCO.

Relaxácia v termáloch v Bad Ischl

Kúpeľné mesto s termálnymi kúpeľmi a cisárskou vilou je skvelým cieľom.

Vydať sa môžete aj do areálu termálnych kúpeľov EUROTHERM (20 minút jazdy autom), kde nájdete bazén s 34 °C teplou termálnou liečivou vodou, ale tiež vodopády či masážne trysky. Nechýba ani vírivka s teplotou 36 °C a saunový svet, kde môžete zažiť saunový rituál Alhambra.

Penzion Rosenstüberl

Penzion Rosenstüberl

Berggasse 21 , Ebensee
Rakúsko

+436604644854

pension.rosenstueberl@gmail.com

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie