Vydajte sa do alpskej prírody a užite si pobyt v hoteli Alpenhof s česko-slovenským personálom. V cene polpenzia a vstup do bazéna. Alpenhof nájdete kúsok od SR - cca 2,5 hod jazdy autom z Bratislavy.
Vydajte sa do alpskej prírody a užite si pobyt v hoteli Alpenhof s česko-slovenským personálom. V cene polpenzia a vstup do bazéna. Alpenhof nájdete kúsok od SR - cca 2,5 hod jazdy autom z Bratislavy.

Hotel Alpenhof v čarovnej rakúskej prírode

Vydajte sa na dovolenku do hotela Alpenhof, ktorý nájdete v alpskom stredisku Semmering. Či už hľadáte pokojný odpočinok alebo chcete pobyt stráviť aktívne, lokalita je ideálnou voľbou pre všetkých.

TERMÍNY POBYTU

  • First Minute leto: 01.05.2016 - 31.10.2016
  • Vianoce: 22. - 27.12.2015
  • Lyžovanie: 01. - 18.12.2015 a 04. - 15.01.2016

Ubytovanie ponúka hotel v príjemne zariadených izbách. K dispozícii je tu vlastné sociálne zariadenie, televízor, satelit a telefón. Izby na prvom a druhom podlaží majú tiež balkón.

V hoteli nájdete aj dve reštaurácie, kde si pochutnáte na hotelových špecialitách. Potom môžete navštíviť bar a dať si napríklad niečo dobré pod zub. Počas slnečných dní si oddýchnete na hotelovej terase. K hotelu patrí aj veľké priestranstvo s ihriskom pre deti, kde sa môžu výdatne vyblázniť na čerstvom vzduchu.

Nároční zákazníci určite ocenia Relax centrum priamo v hoteli. Tam môžete využiť neobmedzený vstup do bazéna zdarma. K dispozícii je však aj infra sauna, fínska suchá sauna, vodný masážny box, herňa s dvomi biliardovými stolmi a stolný futbal.

Pobyt v lete: cyklistický park, horolezecký les

V okolí hotela nájdete veľa možností letného vyžitia, vďaka ktorým bude vaša dovolenka nezabudnuteľná. Okrem cyklistických a turistických trás lokalita ponúka veľké množstvo zaujímavých miest, ktoré stoja za návštevu.

Vyraziť tak môžete napríklad do cyklistického parku Zauberg, kde nájdete niekoľko tratí s rôznou náročnosťou. Dobrodruhovia potom ocenia horolezecký les Stuhleck, kde na nich čaká množstvo adrenalínu v podobe zdolávania prekážok až 16 m nad zemou.

Pobyt na zimu: užite si parádne lyžovanie v Semmeringu či Stuhlecku

Kúsok od hotela nájdete dva perfektne vybavené lyžiarske areály: Semmering (5 min autom) a Stuhleck (10 min autom). V Semmeringu môžete vyčíňať na najdlhšej osvetlenej zjazdovke v Európe, k dispozícii je tiež bobová dráha či areál pre deti.

Stuhleck je zimným rajom so všetkým, na čo si spomeniete - sánkarská dráha, snowtubing, funpark, malý lyžiarsky areál pre deti a začiatočníkov, stánky, horské búdy... nudiť sa tu tak nebudete ani na chvíľu.

Alpenhof Hotel ***

Alpenhof Hotel ***

Am Alpenhof 1 , Steinhaus am Semmering
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Alpenhof Hotelbetriebs GmbH IČ: ATU63075157


+43 266 421 194, +43 699 113 22 961

info@alpenhofhotel.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná