Spoznajte obľúbenú časť rakúskych Álp s nedotknutou prírodou - Korutánsko. Ubytujte sa v ekologicky šetrnom hoteli Biolandhaus Arche v mestečku Eberstein, kde vás čaká polpenzia, vstup do sauny, pary a infrakabíny. Tešte sa aj na 10% zľavu na masáž.

O ubytovaní

Ubytujte sa v rodinnom hoteli Biolandhaus Arche ***, ktorý už 27 rokov prevádzkuje rodina Tessmann. Hotel sa nachádza v pokojnom prostredí uprostred lesov a lúk, takže tu ľahko zabudnete na každodenný stres. Biolandhaus Arche patrí k prvým hotelom zameraným na eko turistiku a predstavuje skvelý východiskový bod pre vaše výlety. Prejdite si napríklad Ebersteinov okruh, kde sa vám naskytnú pohľady napríklad Motýliu lúku či hrad Tudor, alebo sa zájdite k jazeru Längsee (24 km). A čo by to bol za rakúsky hotel, keby neponúkal aj skiareály? Najbližší lyžiarsky vlek Eberstein je vzdialený asi 7 km a ponúka perfektné zázemie pre zimnú dovolenku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v štýlovo zariadených izbách s nádhernými výhľadmi, dreveným nábytkom a malebnou výzdobou. Vo väčšine izieb nenájdete televíziu, k dispozícii ale budete mať pripojenie k internetu.

Izby Sonnenquelle meria 20 m² a majú výhľad na vnútorné nádvorie, horský kostol Saualpe a mesto. Zaujmú interiérom s dreveným nábytkom aj dekoráciami, k vybaveniu patrí manželská posteľ alebo dve jednolôžka, malé posedenie, kúpeľňa so sprchou alebo vaňou a fén. Izby sú dvojlôžkové, ale umožňujú aj prístelku.

Izba Picasso s veľkosťou 33 m² ubytuje až 4 osoby na dvojlôžkovej posteli a prístelkách. Z okien budete mať výhľad na vnútorné nádvorie, horský kostol Saualpe a Mirnig. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom a posedenie.

Izba Niklas Ilmar nájdete v podkroví, meria cca 28 m² a ponúka výhľad na Grebenzen a Nízke Taury. Na manželskej posteli a malej pohovke sa vyspia až 3 osoby, v izbe nájdete aj stôl s posedením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom.

Izby Panoramablick ubytujú 2-3 osoby na 28 m². Z izby budete mať nielen krásny výhľad na Nockberge, Gurktalské Álp a Nízke Taury, ale aj prístup na slnečnú terasu alebo balkón. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchou a fénom, v izbe nájdete aj pohodlné posedenie.

Rodinné izby Bionest ponúknu priestor cca 40-60 m² a ubytujú až 5 osôb. Väčšina sa nachádza v podkroví, odkiaľ budete mať panoramatický výhľad na Nockberge, Gurktalské Alpy a Nízke Taury. V izbe nájdete obývaciu a spaciu časť, oddelenú detskú izbu a kuchynský kút s jedálenským stolom. Nechýba kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Biolandhaus Arche vás dostane i kuchyňou - podáva sa tu výhradne vegetariánska strava. Ak máte z tohto typu pokrmov obavy, môžete ich hodiť za hlavu. Lahodná domáca kuchyňa sa skladá výhradne z čerstvých surovín vrátane miestnych byliniek a zaručene si ju nebudete môcť vynachváliť. Každý deň sa môžete tešiť na širokú ponuku ovocia a zeleniny, domáce pečivo, syry a ďalšie miestne pochúťky.

Kde budete relaxovať?

Pri relaxačnej dovolenke nesmie chýbať ani každodenný vstup do wellness s rozlohou 80 m², kde si užijete v popoludňajších hodinách relaxáciu vo fínskej a parnej saune aj infračervenej kabíne. Neobvykle je súčasťou relaxačnej zóny i knižnica, kde si môžete vypožičať niečo na čítanie k odpočinku.

Biolandhaus Arche ***

Biolandhaus Arche ***

Vollwertweg 1a , Eberstein
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Biolandhaus Arche Tessmann KEG IČ: 208611g


+43 4264 8120

hotel@bioarche.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 12 - 17 €/deň
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
40 km
Zastávka
4 km
Aquapark
8 km
Zjazdovka
32 km