Aries Hotel & Spa Wisła **** leží v poľskom mestečku len 35 km od hraníc so Slovenskom a necelé 2 km od Czerniańského jazera. Užite si pobyt plný výletov do prírody, kvalitnej gastronómie formou polpenzie a odpočinku v luxusnom wellness. K tomu budete mať neobmedzený vstup a čaká tu na vás vnútorný bazén, 2 vonkajšie vírivky, saunová zóna a fitness.

O ubytovaní

Hotel Aries Wisła **** sa nachádza v malebnom mestečku Wisła, ktorý sa nazýva „perla Beskýd“. Budova hotela kedysi bývala legendárnym turistickým domom a zachovalé historické prvky tu umocňujú jedinečný charakter miesta. Väčšinu okolitej krajiny tvoria hlboké lesy. Sila prírody, priateľská atmosféra a útulné ubytovanie zaistí, že tu od prvej minúty pobytu zabudnete na všetky starosti všedných dní.

Mestečko Wisła leží v malebnom údolí rovnomennej kráľovnej poľských riek. Na návštevu tu láka napríklad múzeum farmácie (6 km), múzeum magického realizmu Ochorowiczówka (4,2 km), Beskydské múzeum (5,2 km) alebo Ekologické vzdelávacie centrum vo Wisłe (3 km).

V okolí vedie množstvo značených turistických trás, a tak si stačí vybrať z množstva atraktívnych výletných cieľov. Vydať sa môžete napríklad k Czerniańskemu jazeru (2,5), k zámku Górny (3,5 km), vodopádu Kaskady Rodła (7 km) alebo jaskyni Malinowska (11 km). Zdolať môžete okolité hory, ako sú napríklad Smerekowiec (6,2 km), Zielony Kopiec (9 km) alebo najvyšší vrchol v tejto lokalite – Barania hora (10 km), ktorá je najvyššia v tejto lokalite a na jej vrchole je rozhľadňa.

Dokonalú dovolenku si tu užijete aj v zime. V okolí Wisły lákajú lyžiarov svahy viac ako 20 ski areálov všetkých obťažností. K tomu má hotel vlastný skibus, ktorý prípadných záujemcov zavezie do moderných stredísk v Szczyrku (17 km), Brennej (25 km) a Ustrońi (12 km). Milovníci bežkovania sa tu môžu prejsť po najkrajších bežeckých tratiach v Poľsku a pre vodné živly je tu zase Aquapark Tropicana (6,4 km) s celoročnou prevádzkou.

Kde budete spať?

Jedinečný dizajn izieb je inšpirovaný tradičnými miestnymi remeslami a beskydskou prírodou. Interiéru tak dominuje drevo, kameň a tlmené zemité tóny, čo zaistí, že sa tu od prvého okamihu budete cítiť príjemne. Žiadna z izieb nie je rovnaká, všetky však spája funkčnosť a najvyššiu úroveň pohodlia.

Dvojlôžková izba typu Premiere s rozlohou 20–25 m² disponuje vlastnou kúpeľňou a ponúka krásny výhľad do prírody. Súčasťou vybavenia je pohodlná posteľ s hypoalergénnymi vankúšmi a dekami, klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia, minibar, trezor a set na prípravu čaju a kávy. V kúpeľni nájdete fén, sadu luxusnej kozmetiky, papuče, uteráky a župany.

Dvojlôžková izba typu Premiere Plus s rozlohou 25–35 m² je vybavená pohodlnou posteľou s hypoalergénnymi vankúšmi a dekami, klimatizáciou, WiFi pripojením, televíziou, minibarom, trezorom a setom na prípravu čaju a kávy. V kúpeľni nájdete fén, sadu luxusnej kozmetiky, papuče, uteráky a župany.

Izba Aries Suite ponúka komfortné a moderné ubytovanie na ploche 41–51 m². Tento luxusný apartmán sa skladá zo spálne, obývacej izby, kúpeľne s WC a vaňou, alebo sprchou a samostatného WC. Väčšina týchto priestranných apartmánov má úchvatný výhľad na prírodné scenérie. V obývacej izbe je rozkladacia pohovka, ktorá môže slúžiť ako prístelka. Súčasťou vybavenia je ďalej pohodlná manželská posteľ s hypoalergénnymi vankúšmi a dekami, klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia, minibar, trezor a set na prípravu čaju a kávy. V kúpeľni nájdete fén, sadu luxusnej kozmetiky, papuče, uteráky a župany.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Polka si užijete modernú gastronómiu inšpirovanú tradičnou poľskou kuchyňou. Vďaka použitiu najkvalitnejších ingrediencií od miestnych dodávateľov a dôrazu na prezentáciu jedla tu potešíte nielen chuťové bunky, ale aj oči.

Každé ráno si vychutnáte lahodné raňajky vo forme bufetu s pestrým výberom teplých i studených raňajkových pokrmov. Cez deň je možné objednávať zo stáleho či sezónneho jedálneho lístka a večer sa môžete tešiť na servírovanú večeru podľa výberu šéfkuchára.

Báječným miestom pre zážitkovú kuchyňu je zimná záhrada v podobe skleníka umiestnená v záhrade hotela neďaleko šumiaceho potoka.

Kde budete relaxovať?

Vďaka polohe v obklopení hlbokých beskydských lesov je Hotel Aries Wisła **** tým pravým miestom pre nerušený odpočinok. Okrem nádhernej okolitej prírody vám tu k dokonalému uvoľneniu tela i mysle pomôže moderná Aries Spa.

Súčasťou wellness zóny je vnútorný relaxačný bazén a terasa zasadená do lesa s dvomi vonkajšími vírivkami. Ďalej tu nájdete saunový svet s niekoľkými druhmi sáun a ochladzovacou kaďou.

Pokiaľ zatúžite po troške rozmaznávania, môžete si tu dopriať širokú škálu masáží a kozmetických procedúr.

Pre všetkých milovníkov pohybu je tu moderne fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Hotel je ideálnym miestom na rodinnú dovolenku s deťmi. O zábavu malých hostí sa postará vnútorná herňa plná hier a knižiek a vonkajšie ihrisko s pieskoviskom, hojdačkou, šmykľavkou a veľkým domčekom. Súčasťou bazéna vo wellness je detský bazénik a dve hracie fontánky.

Aries Hotel & Spa Wisła ****

Aries Hotel & Spa Wisła ****

Czarne 3 , Wisła
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Platan Hotels & Resorts Sp. z o.o. IČ: 146029708


+48 334 440 444

recepcja.wisla@hotelaries.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,5 km
Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
6,4 km
Zjazdovka
0,9 km