Hotel Bania Thermal & Ski **** úplne redefinuje vaše poňatie luxusnej rodinnej dovolenky. Ponúka totiž také množstvo zábavných, relaxačných, športových i kulinárskych atrakcií a zážitkov pre deti i dospelých, že nebudete vedieť, čo skôr. K tomu všetkému máte všade okolo seba nádhernú prírodu Vysokých Tatier vhodnú na prechádzky, túry a v zime aj lyžovanie. Užite si neobmedzený vstup do luxusného aquaparku Terma Bania, ktorý je s hotelom priamo prepojený, saunového sveta či na niektoré z detských ihrísk.

O ubytovaní

Hotel Bania **** Thermal & Ski sa nachádza v jednom z najpopulárnejších poľských lyžiarskych stredísk Białka Tatrzańska len 12 km od Slovenska. Najbližšie vleky sú vzdialené len 500 m od hotela. Celkovo tu môžete využívať 21 zjazdoviek rôznych náročností. Dosýta si užijete samozrejme aj bežecké lyžovanie po upravovaných trasách. Vyskúšajte aj ďalšie zimné areály Kotelnica, Bania a Kaniówka, v ktorých platí jeden skipas na všetkých 14 vlekov. Ak ste skôr vodný živel, tak vás poteší, že hotel je priamo prepojený s moderným aquaparkom Terma Bania. V lete je táto lokalita obľúbená pre množstvo turistických a cyklistických trás. Vydajte sa k hradu Niedzica (20 km) na brehu Czorsztynského jazera. Nádherný panoramatický výhľad na Tatry ponúka vrchol Litwinka (7 km). Horské mesto Zakopané (20 km) vás očarí nádhernou promenádou Krupówki, svetovo známym trhom Pod Gubałówka aj radom historických budov.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní vo veľkej komfortnej dvojlôžkovej izbe s LCD televízorom, WiFi pripojením, minibarom, telefónom, rádiom, trezorom a písacím stolom. Nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom a županmi. Zaiste si užijete aj výhľady z okien vašej izby, ktoré vám priam vezmú dych.

Na čom si pochutnáte?

O nezabudnuteľné gurmánske zážitky sa postarajú hneď tri hotelové reštaurácie. Vynikajúcu polpenziu si vychutnáte v Tatrzańska Restaurante, kde sa podávajú bohaté bufetové raňajky a večere. Z pestrého výberu teplých i studených jedál, kvalitnej domácej kuchyne a nebesky lahodných dezertov si vyberie úplne každý. Za regionálnymi špecialitami v útulnom prostredí horskej chaty vyrazte do Restaurantu Góralska, kde sa pravidelne konajú aj večery so živou hudbou. Pre romantickú večeru pri sviečkach je ideálnou voľbou Restaurant Rohatka so zameraním na domáce špeciality a taliansku kuchyňu. Príjemné chvíle s vynikajúcou kávou či domácim zákuskom si užijete v kaviarni na štvrtom poschodí budovy, odkiaľ je nádherný panoramatický výhľad na Tatry. Obľúbený nápoj a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli nájdete Sielska Anielsko Wellness & Spa s rozľahlým saunovým svetom. Nájdete v ňom nielen fínsku a parnú saunu, ale aj netypické sauny ako jedľovú, chlebovú a parnú kamennú. Pravidelne sa tu konajú obľúbené saunovací rituály a nechýba ani relaxačná zóna s pohodlnými ležadlami. Hotel je prepojený s termálnymi kúpeľmi Bania. V zábavnej zóne je množstvo atrakcií, vodné ihriská, tobogany, šmykľavky, zážitkové bazény, masážne lavice i vírivky. Oázou pokoja je relaxačná zóna s bazénmi s termálnou vodou a masážnymi prvkami. Ďalej je tu aj ďalší saunový svet.

Cestujete s deťmi?

Okrem zábavnej časti pre deti v termálnych kúpeľoch je pre malých hostí pri hoteli pripravené obrovské ihrisko. Jeho súčasťou je napríklad skákací hrad, rozľahlé pieskovisko, lanové centrum, motokáry a mnoho ďalších atrakcií. V hoteli je niekoľko skvele vybavených herní, v ktorých sa deti zabavia po celý rok. Pravidelne tiež prebiehajú zábavné animačné programy s naozaj pestrým programom. Deti každého veku sa tu nebudú nudiť ani minútu, za akéhokoľvek počasia.

Niečo naviac

Ak ste radi aktívni aj počas dovolenky, je pre vás Hotel Bania **** Thermal & Ski tým pravým miestom. Nájdete tu multifunkčné športové ihrisko na futbal či basketbal, ihrisko na plážový volejbal a tiež vnútornú i vonkajšiu posilňovňu. Hotel má dokonca aj vlastné kino s programom pre malých i veľkých i miestnosť s virtuálnou realitou. O zábavu teda núdza rozhodne nikdy nebude!

Hotel Bania **** Thermal & Ski

Hotel Bania **** Thermal & Ski

Środkowa 181 , Białka Tatrzanska
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Bania sp. z o.o. sp. K IČ: 361149082


+48 18 534 43 70

rezerwacja@hotelbania.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
100 m
Zastávka
100 m
Aquapark
100 m
Zjazdovka
100 m