Medzi pohoriami čarokrásnych Sliezskych Beskýd sa rozprestiera prívetivé horské mestečko Szczyrk s vychýreným Hotelom Alpin ***. Zistite aj vy, prečo si ho vychvaľujú návštevníci aj zo širokého okolia a ubytujte sa v jednej z jeho elegantných izieb. Môžete sa tešiť na výborné raňajky aj skorú večeru, alebo navštívte miestnu domácu cukráreň. Užite si tiež návštevu privátneho wellness a zľavu do reštaurácie, s ktorou si užijete tie najlepšie poľské špeciality.

O ubytovaní

Hotel Alpin *** sa nachádza v srdci malebného horského mestečka Szczyrk a svojou polohou je ideálny pre dokonalý relax i aktívnu dovolenku v akomkoľvek ročnom období. Len pár metrov od hotela sa linie čarovná mestská promenáda pozdĺž horskej riečky Zylica. Hotel leží priamo na úpätí hory Skrzyczne, ktorú obklopuje hneď niekoľko lyžiarskych stredísk. Ski Mountain Resort Szczyrk je vzdálen pouze 1,5 km. je vzdialený iba 1,5 km. V letných mesiacoch môžete horu zdolať po turistických trasách, ktorých je v tejto oblasti nespočet. V neďalekom meste Żywiec (15 km) nájdete neoklasicistický palác Habsburgovcov, hrad aj známy pivovar s múzeom. Obľúbeným turistickým cieľom je tiež Żywiecki priehrada s mnohými možnosťami športového i odpočinkového vyžitia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z elegantne zariadených izieb s pohodlnou manželskou posteľou. K dispozícii budete mať tiež LCD televíziu, WiFi pripojenie a telefón. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Vynikajúca kuchyňa v hotelovej reštaurácii uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Tešte sa na špeciality poľskej i medzinárodnej kuchyne pripravené z kvalitných lokálnych surovín. Energiu na lyžovanie či výlety v nádherných horách načerpáte z bohatých bufetových raňajok. Počas dňa si môžete pochutnávať na pokrmoch z jedálneho lístka. Večere majú bufetovú alebo servírovanú formu. Hotel má aj svoju vlastnú cukráreň, a tak určite ochutnajte veľmi obľúbené domáce dezerty a výbornú kávu.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni strávenom na lyžiach či turistikou nie je nič lepšie ako si odpočinúť v hotelovej saune a vírivke.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí sú pripravené špeciálne menu v reštaurácii, herňa, vonkajšie ihrisko aj animačné programy. O zábavu tak bude počas pobytu postarané.

Hotel Alpin ***

Hotel Alpin ***

Beskidzka 40 , Szczyrk
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Global Sp z o.o. IČ: 072746551


+ 48 33 827 1900

recepcja@hotel-alpin.pl

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 60 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
12 km
Zastávka
50 m
Aquapark
18 km
Zjazdovka
2,2 km