Zažite perfektný relax v 4* penzióne Klimek, ktorý získal už niekoľko ocenení, a je preto vhodný aj pre náročných zákazníkov. V cene máte neobmedzený vstup do parádneho hotelového aquaparku a saunového sveta. Navyše môžete vyskúšať soľnú miestnosť a nájdu sa aj atrakcie pre deti.

O ubytovaní

Penzión Klimek **** nájdete v poľskom kúpeľnom meste Muszyna len kúsok od ruín hradu Baszta, regionálneho múzea a kúpeľnej kolonády s liečivými prameňmi. Na výlet sa vydajte do ďalších kúpeľných miest ako je Krynica-Zdrój (11 km) a Piwniczna-Zdrój (28 km). Nájdete tu aj niekoľko obľúbených ski areálov, napríklad Wierchomla Mała (4 km) a Jaworzyna Krynicka (7 km). K slovenským hraniciam to budete mať necelých 10 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z izieb v elegantnom, skoro až zámockom, štýle. Samozrejmosťou je komfortná posteľ, televízia, WiFi pripojenie, klimatizácia, trezor a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom aj fénom.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v penzióne nájdete reštauráciu Strakija, ktorá je obľúbená pre svoju tradičnú regionálnu kuchyňu. Ochutnajte napríklad tradičnú poľskú polievku žurek, vychýrené holubce alebo jeleniu pečienku. Každé ráno si pochutnáte na raňajkách a večer potom na dvoch vynikajúcich chodoch.

Kde budete relaxovať?

Aquapark v susednom Hoteli Kllimek **** (80 m) vás nadchne veľkým bazénom s rôznorodými typmi hydromasážnych atrakcií ako sú vodné delo, kaskády, gejzír alebo protiprúdy. V komplexe samozrejme nájdete vírivku, masážne sprchy, ale aj dlhý tobogan, vodné atrakcie, vodný hríb a ďalšie atrakcie, z ktorých budú mať radosť predovšetkým vaše deti. Navštíviť odporúčame tiež saunový svet s bio saunou, exotickou sprchou a relaxačnou hudbou priamo v penzióne.

Cestujete s deťmi?

Deti určite poteší detský kútik a tiež možnosť vymaľovať si pár obrázkov v reštaurácii počas čakania na jedlo.

Penzión **** Klimek

Penzión **** Klimek

Muszyna Złockie 106 , Muszyna
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Klimek SPA Klimek Sp.J. IČ: 120555699


+48 18 471 92 05

rezerwacje@pensjonatklimek.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
7 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
4 km