Oddýchnite si v prostredí elegantného Hotela Galicja ***, navštívte jedinečnú soľnú baňu zapísanú v zozname UNESCO a objavte krásy Krakova. V cene pobytu sú raňajky formou bufetu či polpenzia s trojchodovou večerou, vstup do sauny a hodina biliardu.

O ubytovaní

Hotel Galicja *** sa nachádza v meste Wieliczka a je ideálnym východiskovým bodom na výlety hneď na 3 lokality UNESCO. Iba 400 m od hotela leží Soľná baňa Wieliczka so soľným hradom. Druhá významná soľná baňa Bochnia je vzdialená 35 km. Rozhodne navštívte tiež nádherný Krakov (10 km) s množstvom významných pamiatok. V historickom centre mesta zapísanom na Zozname svetového dedičstva nájdete hrad Wawel, malebné Hlavné námestie s radničnou vežou a kamennú tržnicou Sukiennice aj židovskú štvrť Kazimierz. Krakov je známy aj množstvom vynikajúcich reštaurácií, kaviarní a čokoládovní. V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy. Treťou blízkou poľskou pamiatkou UNESCO je koncentračný tábor Osvienčim (65 km), ktorého návšteva je veľmi silným a zároveň smutným zážitkom.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v komfortnej a vkusne zariadenej dvojlôžkovej izbe. Nájdete v nej satelitnú televíziu, WiFi pripojenie, minibar a vlastnú kúpeľňu so sprchou, fénom, uterákmi aj toaletnými potrebami. Súčasťou je aj písací stôl a telefón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej Reštaurácii Solna Grota vyzdobenej obrazmi miestnych umelcov si pochutnáte na vynikajúcej poľskej i medzinárodnej kuchyni. Ráno načerpáte energiu pri raňajkách vo forme bufetu. Ak vás kedykoľvek počas dňa prepadne hlad či chuť, stačí si vybrať niektorú zo špecialít z jedálneho lístka. Večer sa podávajú servírované večere s výberom z menu. V letnej sezóne je v prevádzke príjemná záhrada a altánok.

Kde budete relaxovať?

Po dlhom dni strávenom na výletoch k unikátnym pamiatkam UNESCO nie je nič lepšie, než relaxovať v hotelovej fínskej saune alebo si dopriať príjemnú masáž.

Cestujete s deťmi?

Skvele postarané bude aj o malých hostí. Personál vám na želanie ochotne zapožičia vybavenie pre deti ako prebaľovací pult, detskú stoličku či ohrievač fľaše. Samozrejmosťou je tiež špeciálne detské menu v hotelovej reštaurácii. Plno zábavy a hier čaká v herni a na rozľahlom detskom ihrisku s množstvom atrakcií. Na požiadanie je možné zabezpečiť stráženie profesionálnou pestúnkou.

Hotel Galicja ***

Hotel Galicja ***

Edwarda Dembowskiego 20 , Wieliczka - Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ALPOL Andrzej Lepiarz IČ: 350043738


+ 48 12 291 40 40

recepcja@hotelgalicja.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,1 km