Za nekonečným hýčkáním vyrazte do Poľska. V údolí Beskýd stojí moderne zariadený Hotel Kotarz Spa & Wellness ***, kde si užijete bohatú polpenziu, bazén, vírivku, sauny i seansy v soľnej jaskyni.

O ubytovaní

Hotel Kotarz Spa & Wellness *** sa nachádza v malebnej dedinke Brenna pri brehu rieky Brennica. Nádhernú okolitú prírodu plnú lesov a hôr je možné objavovať po mnohých turistických aj cyklistických trasách či mnohých zjazdovkách. Za krásnymi výhľadmi na Beskydy sa stačí vydať na výlet na niektorý z blízkych vrcholkov: Koparz (7 km), Trzy Kopce (8 km) či Orłowa (7 km). Najbližší vlek je od hotela vzdialený len 500 m, obľúbené lyžiarske stredisko Szczyrk leží 12 km ďaleko.

Kde budete spať?

Tešte sa na pohodlné ubytovanie v dvojlôžkovej izbe. V izbe budete mať k dispozícii LCD televíziu, WiFi pripojenie, skriňu a vlastnú kúpeľňu so sprchou, uterákmi, fénom a kozmetikou. Niektoré izby majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na delikátnych pokrmoch pripravovaných z najčerstvejších a najkvalitnejších lokálnych ingrediencií. Ponuka skladajúca sa z tradičných regionálnych špecialít i medzinárodnej kuchyne poteší aj tých najnáročnejších labužníkov. Tešte sa na bohaté bufetové raňajky a večere. Počas dňa je možné vyberať z pestrého jedálneho lístka reštaurácie. K hotelu patrí aj grilovací altánok pri rieke, v ktorom v sezóne prebiehajú obľúbené večery s hudbou a lahôdkami na grile. Vynikajúcu výberovú kávu, vychýrenú domácu zmrzlinu a lahodné dezerty ochutnáte v hotelovej kaviarni Cafe & Pub.

Kde budete relaxovať?

Na strasti všedného dňa ľahko zabudnete v hotelovom wellness centre. Čaká na vás vnútorná časť - bazén, vírivka a 4 sauny . Novo vo wellness nájdete aj vonkajší saunovací sud s výhľadom na rieku a fínsku balia vírivku s výhľadom na hory. V lete je potom k dispozícii vonkajší bazén, detský bazén, 3 vírivky, lehátka a plážový bar. Spríjemniť deň si môžete masážou alebo kozmetickými procedúrami.

Cestujete s deťmi?

Plno hier a zábavy na deti čaká vo skvele vybavenej herni.

Hotel Kotarz Spa & Wellness ***

Hotel Kotarz Spa & Wellness ***

Wyzwolenia 40 , Brenna
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CS Poland Centrum Sport sp. Z o.o. IČ: 070514747


+48 33 8556 996

recepcja@kotarz.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
50 m
Zjazdovka
0,5 km