Preskúmajte úchvatné pamiatky Krakova, bližšie už sa k nim nedostanete. Pobyt v Pergamin Royal Apartments je nielen luxusný, ale i praktický, na hlavné námestie je to pár krokov. Navyše si vychutnáte raňajky a dieťa do 6 rokov má ubytovanie zdarma.

O ubytovaní

Pergamin Royal Apartments sa pýši jedinečnou polohou v centre Krakova, ktorého historické jadro je pamiatkou UNESCO. Hlavné námestie s radničnou vežou a kamennou tržnicou Sukiennice je vzdialené doslova pár krokov. Príjemnou prechádzkou parkom Planty dôjdete až k najväčšej krakovskej dominante: zámku Wawel (1 km) aj do nádhernej starobylej štvrti Kazimierz (1,4 km). Stred mesta je plný historických uličiek so zaujímavými múzeami, palácmi, kostolmi, kaviarňami a reštauráciami. Nájdete tu tiež niekoľko skvelých čokoládovní či zoologickú záhradu (7 km). V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy. Krakov je skvelým východiskovým bodom pre návštevu ďalších dvoch poľských pamiatok UNESCO. Počas svojho pobytu nezabudnite navštíviť kráľovské soľné bane Wieliczka a Bochnia (16 km). Pre milovníkov poznania a histórie odporúčame návštevu koncentračného tábora Osvienčim (70 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v priestrannej a svetlej dvojlôžkovej izbe, v ktorej sa budete cítiť ako doma. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, nabíjacou stanicou pre iPod, trezorom a vlastnou kúpeľňou so sprchou, fénom a setom kozmetiky. K vášmu úplnému pohodliu nechýba ani písací stôl, skriňa, chladnička s minibarom, kávovar a rýchlovarná kanvica.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si užijete raňajky do postele, podávajú sa totiž formou raňajkových košov na izbu. Ideálna chvíľa na to vychutnať si výhľad na historický Krakov a rozmyslieť si, ktoré miesta navštívite.

Pergamin Royal Apartments

Pergamin Royal Apartments

ul. Grodzka 12 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Premium Hotels Pergamin Sp. z o.o. SKA IČ: 123048879


+48 12 395 72 60

royal@premium-hotels.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
100 m