Krakov je nádherné mesto s toľkými pamiatkami, že si nebudete chcieť žiadnu nechať ujsť. Ubytujte sa preto v srdci starého mesta v Pergamin Old Town Apartments. Okrem krásnych izieb vás čakajú bohaté raňajky a ubytovanie pre dieťa do 6 rokov zdarma.

O ubytovaní

Pergamin Old Town Apartments *** sa nachádza priamo v srdci malebného mesta Krakov, ktorého centrum je súčasťou Zoznamu pamiatok UNESCO. Priamo pred hotelom sa rozprestiera nádherný park Planty. Príjemnou prechádzkou parkom dôjdete až k hlavnej dominante Krakova - hradu Wawel (500 m) nad riekou Vislou. Pár minút chôdze to budete mať tiež na Hlavné námestie, tzv. Rynek (500 m) či do úchvatnej židovskej štvrti Kaziměř (900 m). Stred mesta je plný historických uličiek so zaujímavými múzeami, palácmi, kostolmi, kaviarňami a reštauráciami. Nájdete tu tiež niekoľko skvelých čokoládovní či zoologickú záhradu (7 km). V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe. K vášmu maximálnemu pohodliu sú izby vybavené televíziou, trezorom, rádiom, minibarom, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. Nechýba ani kávovar a rýchlovarná kanvica. Klimatizáciou disponujú niektoré izby vo vyšších poschodiach. Štýlový dizajn interiérov bol inšpirovaný dielami najobľúbenejších poľských maliarov: Josepha Mehoffera, Olgy Boznańské a Stanisława Wyspiańského.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si v modernej hotelovej reštaurácii vychutnáte bohaté raňajky vo forme bufetu.

Niečo naviac

Hotel je okrem iného vybavený výťahom a úschovňou batožiny, ubytovať sa navyše môžete aj so svojím domácim miláčikom.

Pergamin Old Town Apartments

Pergamin Old Town Apartments

ul. Sw. Gertrudy 10 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Premium Hotels Pergamin Sp. z o.o. SKA IČ: 123048879


+48 12 422 12 41

oldtown@premium-hotels.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,3 km