Vydajte sa spoznať krásy susedného štátu a zavítajte rovno do bašty pamiatok, ktorou je Krakov. Ubytovaní budete v modernom Corner Hoteli *** v apartmánoch s kuchynkou. V cene sú tiež raňajky. Na hlavné námestie aj k hradu Wawel to budete mať kúsok. Krakov odporúčame navštíviť v období adventu, kedy sa na Hlavnom Rynku konajú nádherné vianočné trhy.

Overené Travelkingom

“Nový hotel, asi 15 minút pešo od hlavného námestia, čo je určite výhoda. Parkovanie je síce za poplatok, ale na uzavretom hotelovom parkovisku. Izbička bola trochu stiesnená, ale za to v nej bola aj malá kuchynka, čo bolo fajn. Na raňajkách bol naozaj veľký výber aj s ovocím.”

Nikola Průdková - Finančný tím
Osobne overené v: Júni 2019

O ubytovaní

Hotel Corner *** je moderne vybavený hotel so skvelou polohou. Do 15 minút odtiaľ dôjdete k Floriánskej bráne aj k samotnému centru Krakova, ktoré sa volá Krakovský rynek. Rovnako blízko je to tiež ku kostolu Nanebovzatia Panny Márie, k historickej tržnici Sukiennice a k nákupnému centru Galeria Krakowska. Len o kúsok ďalej je potom Hrad Wawel a Národné múzeum v Krakove. V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy.

Kde budete spať?

Hotel Corner *** ponúka ubytovanie v izbách, teda skôr apartmánoch, ktoré sú moderne a pohodlne zariadené. Nechýba v nich komfortná posteľ, TV, WiFi, trezor, ale tiež kuchynský kútik s varnou doskou, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, kávovarom a drezom. Môžete si tak počas pobytu uvariť vlastné jedlo alebo si nachystať desiatu predtým, než vyrazíte spoznávať krásy mesta. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v hoteli sa každé ráno podávajú bohaté kontinentálne raňajky formou bufetu. Tešte sa na studené aj teplé jedlá. Vyberiete si, či už máte radi slané či sladké. Nechýbajú ani čaj, káva a džúsy.

Corner Hotel ***

Corner Hotel ***

Helclów 19 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Premium Hotels Pergamin Sp. z o.o. SKA IČ: 123048879


+48 12 202 05 90

corner@premium-hotels.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
0,3 km