Doprajte si skvelý pobyt hoci i s celou rodinou v poľskej metropole. V Aparthoteli Pergamin *** vám nebude nič chýbať. Tešte sa na pohodlné moderné izby v príjemných farbách i bohaté raňajky. Veľkou výhodou je, že hotel stojí priamo v centre mesta.

O ubytovaní

Aparthotel Pergamin ponúka pohodlné ubytovanie v historickom centre mesta Krakov, ktoré je súčasťou Zoznamu UNESCO. Vydajte sa na príjemnú prechádzku po slávnych krakovských pamiatkach. Cez park Planty (250 m) sa dostanete na Hlavné námestie (600 m) s radničnou vežou a kamennou tržnicou Sukiennice. Nad riekou Vislou sa týči najznámejšia miestna dominanta: hrad Wawel (2 km), okolo ktorého sa dostanete až do starobylej židovskej štvrti Kazimierz (2 km). V Krakove nájdete mnoho vynikajúcich kaviarní, cukrární a čokoládovní. V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy. Počas svojho pobytu sa môžete vydať na výlet k ďalším dvom poľským pamiatkam UNESCO. Navštívte kráľovské soľné bane Wieliczka a Bochnia (16 km) a milovníci histórie aj koncentračný tábor Osvienčim (70 km).

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v svetlej dvojlôžkovej izbe. Výzdoba v bielej, bronzovej a béžovej farbe umožňuje hosťom dokonalý relax a uvoľnenie. Tehlové múry dodávajú celému usporiadaniu jedinečný charakter, ktorý v kombinácii s moderným vybavením vytvára originálne a pekné prostredie. V izbe bude k vášmu úplnému komfortu k dispozícii okrem veľkej pohodlnej postele tiež klimatizácia, LCD televízor, WiFi pripojenie, trezor, telefón a vlastné kúpeľňa so sprchou, fénom a kozmetickým setom. Nechýba ani skriňa, minibar, set na prípravu čaju a kávy či posedenie so stolíkom.

Na čom si pochutnáte?

Energiu na celý deň načerpáte na bohatých bufetových raňajkách podávaných v hotelovej jedálni.

Aparthotel Pergamin ***

Aparthotel Pergamin ***

Ul. Dluga 26 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Premium Hotels Pergamin Sp. z o.o. SKA IČ: 123048879


+48 12 630 91 65

pergamin@premium-hotels.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,5 km