Ubytujte sa v klasicistickom kaštieli kúsok od poľského Vroclavu. V Orient Palace Hoteli *** sa môžete tešiť na wellness s bazénom a saunou, lahodnú polpenziu aj zľavu na masáže. Prežite svoju vysnívanú dovolenku v jednom z najkrajších miest Poľska.

O ubytovaní

Orient Palace Hotel *** sa nachádza v pokojnom mestečku Bielany Wrocławskie, len kúsok od nádherného historického Vroclavu. Svojim hosťom ponúka ubytovanie v budove klasicistického zámku s jedinečnými interiérmi v orientálnom štýle. Približne 13 km od hotela budete mať aquapark Brochów a slávny park s labyrintom.

Pri návšteve centra Vroclavu (12 km) si užijete unikátnu architektúru, množstvo cirkevných stavieb, romantické parky a dokonca aj slávne riečne ostrovy. Malebnému Hlavnému námestiu – Rynku dominuje prekrásna gotická radnica a v zime sa tu konajú slávne vianočné trhy. Jednou z dominánt Vroclavu je tiež monumentálna katedrála sv. Jána Krstiteľa. V neďalekej budove Vroclavskej univerzity potom môžete obdivovať barokový skvost Aula Leopoldina.

Pravdepodobne najnavštevovanejšou pamiatkou v meste je potom Racławická panoráma, čo je ohromná maľba na plátnach s veľkosťou 15×114 metrov. Za návštevu rozhodne stojí aj vroclavská zoologická záhrada s modernými pavilónmi a predovšetkým jedinečným Afrykariom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe Standard vybavenej elegantným koloniálnym nábytkom z indického dreva. Vyspíte sa na pohodlných priestranných posteliach s antialergickými prikrývkami a vankúšmi. Všetky izby sú vybavené LCD televízorom, WiFi pripojením, telefónom, pracovným stolom a vlastnou mramorovou kúpeľňou so sprchou, fénom a toaletnými potrebami.

Pokiaľ by ste zatúžili po priestrannejšej izbe, môžete siahnuť po variante Superior, ktorá ponúka všetku výbavu typu Standard, ale zároveň je dovybavená minibarom a rýchlovarnou kanvicou.

Izba Family je určená pre väčší počet výletníkov alebo pre rodiny s deťmi. Pohodlie si urobíte v dvoch manželských posteliach a užijete si všetok komfort a vybavenie ako pri izbe Standard.

Na čom si pochutnáte?

Nechajte sa preniesť do sveta jedinečných chutí a vôní. Tešte sa na vynikajúce pokrmy ovplyvnené tým najlepším z indickej a poľskej kuchyne. Nájdete tu aj obľúbené pokrmy európskej či medzinárodnej kuchyne. Veľký dôraz je kladený na starostlivo vybrané lokálne a sezónne suroviny. V modernej hotelovej reštaurácii sa podávajú bohaté raňajky a večere vo forme bufetu.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni nie je nič lepšie ako si oddýchnuť v hotelovom wellness. K odpočinku si vyberte parnú alebo fínsku saunu, alebo si zaplávajte v bazéne s nechlórovanou vodou, ktorá je maximálne šetrná k vašej pokožke aj očiam. Spríjemniť deň si vždy môžete aj profesionálnou ajurvédskou masážou.

Orient Palace Hotel ***

Orient Palace Hotel ***

ul. Kłodzka 14 , Bielany Wrocławskie
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Tomasz Zaczek IČ: 005959109


(71) 333 55 66

recepcja@orientpalace.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 40 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
9 km