Krakov je vďaka svojmu historickému jadru najnavštevovanejším poľským mestom. A vy budete ubytovaní priamo v jeho srdci! Hotel Fortuna totiž leží rovno v centre Krakova. Tešte sa tiež na bohaté raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Fortuna *** ponúka pohodlné a pokojné ubytovanie v malebnom centre mesta Krakov, ktorého historické jadro je na Zozname UNESCO. K najvýznamnejším krakovským pamätihodnostiam je to z hotela doslova pár krokov. Vydajte sa na hrad Wawel (1 km), Hlavné námestie (1 km) s radničnou vežou a kamennou tržnicou Sukiennice či do starobylej židovskej štvrti Kazimierz (2 km). V okolí nájdete plno vynikajúcich reštaurácií, kaviarní a čokoládovní. Veľmi obľúbeným turistickým cieľom je tiež zoologická záhrada (7 km). V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy. Krakov je ideálny východiskový bod na výlet k ďalším dvom pamiatkam UNESCO. Počas svojho pobytu nezabudnite navštíviť kráľovské soľné bane Wieliczka a Bochnia (16 km). Pre milovníkov histórie odporúčame koncentračný tábor Osvienčim (70 km).

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v komfortnej izbe s balkónom. K vybaveniu patrí klimatizácia, televízia, WiFi pripojenie, minibar a vlastná kúpeľňa s fénom. Nechýba ani pracovný stôl, budík a trezor.

Na čom si pochutnáte?

Energiu na celý deň načerpáte pri raňajkách vo forme bufetu. Súčasťou hotela je aj lobby bar.

Niečo naviac

Priamo v hoteli nájdete obchod s darčekovými predmetmi a suvenírmi.

Hotel Fortuna ***

Hotel Fortuna ***

Ul. Czapskich 5 , Krakow
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Fortuna-Bis S.c. Maria Dlugi, Kazimierz Dlugi IČ: 351486841


+48 12 422 31 43

info@hotel-fortuna.com.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
46 m