Navštívte jedno z najkrajších miest Európy a doprajte si komfortné ubytovanie v novo zrekonštruovanom 3* Hoteli Nobilton. Na raňajkách načerpáte silu a vydáte sa spoznávať Krakov. Môžete pešo, hotel totiž sídli v centre.

O ubytovaní

Hotel Nobilton *** ponúka pohodlné a pokojné ubytovanie v malebnom centre mesta Krakov, ktorého historické jadro je na Zozname pamiatok UNESCO. K najvýznamnejším krakovským pamätihodnostiam je to z hotela doslova pár krokov. Vydajte sa na nádvorie Wawel (1 km) s Kráľovským hradom a dračou jaskyňou, Hlavné námestie (1 km) s radničnou vežou a kamennou tržnicou Sukiennice či do starobylej židovskej štvrte Kazimierz (2 km). V okolí nájdete plno vynikajúcich reštaurácií, kaviarní a čokoládovní, v decembri sa navyše Hlavné námestie premení na adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy.

Veľmi obľúbeným turistickým cieľom je zoologická záhrada (7 km) a cez leto si v meste užijete aj kúpanie, napríklad na prírodnom kúpalisku Zakrzówek (2,5 km), pri jazere Bagry (6,7 km) s plážou alebo v Aquapark Krakow(6,3 km) s piesočnou plážou, toboganmi a mnohými ďalšími atrakciami. Krakov je tiež ideálny východiskový bod pre výlet k ďalším dvom pamiatkam UNESCO – počas svojho pobytu nezabudnite navštíviť kráľovské soľné bane Wieliczka a Bochnia (16 km). Milovníci histórie sa môžu vydať aj do koncentračného tábora Osvienčim (70 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 21 moderných, elegantne vybavených izieb s vlastnou kúpeľňou (vaňa/sprchovací kút), fénom, televíziou, WiFi pripojením, písacím stolom a sadou na prípravu čaju a kávy. Na výber máte medzi variantom s manželskou posteľou, alebo izbou s 2 oddelenými jednolôžkami.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je raňajková reštaurácia, kde sa každé ráno podáva bohaté raňajky s výberom údenín, pečiva, šalátov, syrov, teplých jedál, zeleniny, ovocia atď.

Hotel Nobilton ***

Hotel Nobilton ***

Piłsudskiego 25 , Krakow
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
NOBILTON GROUP Sp. z o.o. IČ: 525101223


+48 12 430 10 25

nobilton@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
0,3 km