Dovolenka v luxusnom dizajnovom hoteli v oblasti unikátnych soľných baní Wieliczka (UNESCO) a množstvom ďalších pamiatok UNESCO. Tešiť sa môžete na stravu podľa varianty pobytu, wellness so saunou a dieťa do 6r. zdarma.

O ubytovaní

Hotel Lenart **** sa nachádza v mestečku Wieliczka a ponúka výnimočnú polohu pre návštevu hneď troch poľských pamiatok UNESCO. Iba 1 km od hotela leží prvá z nich: svetoznáma soľná baňa Wieliczka (1 km), vedľa ktorej sa nachádza aj soľný hrad. Súčasťou svetového dedičstva je aj neďaleká soľná baňa Bochnia (34 km).

Počas svojho pobytu by ste rozhodne mali navštíviť nádherné mesto Krakov, ktorého malebné historické jadro leží len 10 km od hotela. Vydajte sa na hrad Wawel, do židovskej štvrte Kazimierz aj na prekrásne Hlavné námestie s radničnou vežou a kamennou tržnicou Sukiennice. Určite zavítajte tiež do známych miestnych reštaurácií, kaviarní či čokoládovní, ktorých je v Krakove skutočne veľa. V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy. Ak ste milovníkmi histórie a nechýba vám odvaha, navštívte aj koncentračný tábor Osvienčim (65 km).

Kde budete spať?

V priestranných a moderných dvojlôžkových izbách sa budete cítiť ako doma. K vášmu maximálnemu pohodliu je izba vybavená zvukotesnými oknami, klimatizáciou a pohodlnou veľkou posteľou. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a veľkými zrkadlami. V izbe nechýba ani satelitná televízia, WiFi pripojenie, minibar, trezor, pracovný stôl a set na prípravu čaju a kávy.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Pod Kominem ochutnáte delikatesy poľskej aj medzinárodnej kuchyne pripravované z tých najkvalitnejších surovín. Ráno načerpáte energiu počas bohatých bufetových raňajok. Cez deň si môžete objednávať pokrmy z jedálneho lístka, prípadne si dať svoj obľúbený miešaný drink, vynikajúcu kávu či zákusok v hotelovom bare. Večer sa v reštaurácii podávajú dvojchodové večere s výberom z menu. Všetko skvele dopĺňa široký výber vín.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni strávenom po okolitých pamätihodnostiach nie je nič lepšie ako wellness odpočinok. Relaxujte vo fínskej saune, parnom kúpeli či jednoducho v oddychovej zóne s pohodlnými ležadlami. Dopriať si môžete tiež profesionálnu masáž.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravený detský kútik v reštaurácii, a tak si dovolenku užije celá rodina.

Niečo naviac

Hotel Lenart **** vás na prvý pohľad očarí moderným futuristickým oceľovým exteriérom.

Hotel Lenart ****

Hotel Lenart ****

ul. Narutowicza 1 , Wieliczka
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PPH Ceramika Zeslawice s. z o.o. IČ: 6780076104


+48 12 32 83 100

info@hotellenart.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
16 km