Kúpeľné mestečko Balmazújváros nájdete vo východnom Maďarsku len pár kilometrov od známejšieho Debrícenu. Vydajte sa sem za relaxáciou v liečivej termálnej vode aj počas Vianoc či sviatkov. Hotel Kamilla **** ponúka komfortné izby, chutnú polpenziu a predovšetkým je priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi Kamilla. K dispozícii je hneď niekoľko termálnych, wellness aj zábavných bazénov, ale aj vírivky a sauny.

Overené Travelkingom

“Objavili sme oázu pokoja a relaxácie v 4* prostredí. Musím vyzdvihnúť láskavosť a pohostinnosť personálu, čisté a priestranné izby aj nonstop otvorený termálny bazén. A čo potom objavovanie Národného parku Hortobág s pozorovaním žeriavov a hovädzieho dobytka – to sú veci, ktoré človek nezažíva každý deň. Pobyt v Hoteli Kamilla **** môžem len odporučiť a snáď sa sem čoskoro vrátim s celou rodinou.” Prečítajte si celú recenziu

Szabolcs Laza - Obchodný tím
Osobne overené v: Septembri 2022

O ubytovaní

Hotel Kamilla **** sa nachádza v malebnom mestečku Balmazújváros na východe Maďarska. Práve tu vďaka pokojnému prostrediu, príjemnej rodinnej atmosfére a skvele vybavenému wellness len pár krokov od vašej izby ľahko zabudnete na všetky starosti všedných dní.

Hlavnou výhodou hotela je, že je priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi Kamilla Spa. Súčasťou kúpeľného areálu je okrem iného rozľahlý saunový komplex, ktorý sa pýši najväčšou saunou v celom Maďarsku. Odpočinok v kúpeľoch si môžete spestriť výletmi po cyklistických trasách. Zavedú vás napríklad do neďalekého Národného parku Hortobágy (2 km), ktorý sa pýši mimoriadnym prírodným bohatstvom vrátane močarísk, jazier a najväčšej stepi v strednej Európe. Milovníci vodných radovánok môžu zamieriť do neďalekého Hajdúszoboszló (21 km), kde leží obľúbený komplex termálnych kúpeľov s veľkým aquaparkom a dlhou plážou.

Skvelým cieľom na celodenný výlet je aj druhé najväčšie mesto Maďarska - Debrecín (21 km). Jeho dominantou je Nagytemplon, čiže veľký kostol, ktorý je najväčším svätostánkom v krajine. K návšteve tu ďalej láka zoologická záhrada či termálne kúpele Kerekestelep. Na každom kroku tu, samozrejme, ochutnáte slávnu miestnu pochúťku - debrecínsky guláš.

Kde budete spať?

Izba Standard je vybavená manželskou posteľou (180x200 cm) alebo dvoma oddelenými posteľami (90x200 cm), navyše je možné pridať 1 prístelku. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom, županmi a toaletnými potrebami. K vybaveniu ďalej patrí klimatizácia, televízia, trezor, minibar, telefón, WiFi pripojenie a písací stôl.

Izba Deluxe je oproti variantu Superior priestrannejšia a okrem manželskej postele (180x200 cm) v nej nájdete aj rozkladaciu pohovku, ktorú je možné pripraviť ako prístelku pre 2 osoby. Nechýba kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom, toaletnými potrebami a županmi, klimatizácia, televízia, písací stôl, trezor, minibar a WiFi pripojenie.

Izba Superior predstavuje variant pre náročných. Okrem klasickej izby totiž plní aj funkciu privátneho wellness centra, vďaka vírivke a infračervenej saune, ktoré nájdete v kúpeľni. Tá samozrejme nechýba ani klasický sprchovací kút, fén, župany a toaletné potreby. V spálni na vás bude čakať pohodlné manželské lôžko (180x200 cm) a rozkladacia pohovka pre ďalšie 2 osoby, klimatizácia, televízia, minibar, trezor, písací stôl a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii Kamilla pripravujú delikátne pochúťky z maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Vychutnáte si ich skutočne dosýta, pretože raňajky aj večere majú formu bufetu. Tešte sa na bohatú ponuku teplých aj studených jedál, ktoré uspokoja každý maškrtný jazýček. Pokiaľ by vás náhodou cez deň prepadol hlad či chuť, je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka.

Príjemný čas nad pohárikom svojho obľúbeného nápoja zažijete v Kamilla bare. Na nápojovom lístku nájdete široký výber miestnych i zahraničných vín, destilátov, pív aj nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

Moderná Kamilla Spa je pýchou hotela. Súčasťou celoročne otvoreného areálu sú vírivky, Kneippov kúpeľ a pre milovníkov plávania je tu celý komplex bazénov zahŕňajúci plavecký, zážitkový, detský i letný plážový bazén. Najpôsobivejšou časťou je saunový svet, kde sa môžete prehriať vo fínskej, parnej, bio, infra či soľnej saune. Kuriozitou je unikátna sauna Kelo, ktorá bola postavená z dreva stovky rokov starých borovíc.

Niečo naviac

Rovinatá krajina v okolí je ideálna pre výlety na bicykli. Ak si radi pobyt spestríte touto aktivitou, môžete si bicykle zadarmo požičať priamo v hoteli.

Hotel Kamilla ****

Hotel Kamilla ****

Kastélykert utca 1-2. , Balmazújváros
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Balmazújvárosi Turisztikai és Szolgáltató Kft IČ: 09-09-032334


+36 52 487 371

recepcio@hotelkamilla.com

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
50 m
Aquapark
18 km