V jednoducho a zároveň komfortne a útulne zariadenom Penzióne Margaréta Csárda pri maďarsko-rakúskych hraniciach budete mať na dosah to najlepšie z oboch krajín. Podhorie východných Álp a blízke termálne kúpele a aquaparky sú perfektným predpokladom pre dokonalý pobyt. Okrem raňajok sa do penziónu môžete začať tešiť aj na neobmedzený vstup do bazéna alebo zľavu na zapožičanie bicyklov.

O ubytovaní

Penzión Margaréta Csárda sa nachádza v maďarskej dedinke Horvátzsidány ležiacej takmer na hraniciach s Rakúskom. Z oboch krajín si teda môžete dopriať to najlepšie. Objavte termálne kúpele v mestách Sárvár (40 km) či Bük (12 km). Navštívte tiež neďaleký Kőszeg (10 km) s hradom a historickými pamiatkami. Na rakúskej strane hranice nájdete aquapark Sonnen Therme Lutzmannsburg (6 km). Zdolať môžete niektorý z vrcholov východných Álp.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe Superior. K vášmu pohodliu budete mať v izbe k dispozícii klimatizáciu, LCD televíziu, chladničku, WiFi pripojenie, rýchlovarnú kanvicu a vlastnú kúpeľňu s fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelovej reštaurácii vychutnáte raňajky formou bufetu. Ďalej je k dispozícii jedálny lístok, z ktorého si môžete objednávať vynikajúce špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

V letnej sezóne si oddýchnete pri veľkom vonkajšom bazéne, ktorého súčasťou je aj zastrešená časť.

Cestujete s deťmi?

Vo veľkej záhrade čaká na malých hostí ihrisko.

Margaréta Panzió

Margaréta Panzió

József Attila utca 2. , Horvátzsidány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Varga Jánosné IČ: 53079680


+36 94 365 582

info@margaretacsarda.hu

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
12,2 km
Zastávka
0,5 km