Vydajte sa do maďarského mestečka Zalakaros a ubytujte sa v Hoteli Venus ***superior, ktorý je len 400 m od miestnych kúpeľov. Tešte sa na neobmedzený vstup do Rímskych kúpeľov s bazénmi, saunami a vírivkou, kupón na masáž i chutnú polpenziu. Deti do 12 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Venus ***superior sa nachádza v obľúbenom maďarskom meste Zalakaros, len pár krokov od známych termálnych kúpeľov. Okrem dokonalého relaxu a vodných radovánok tu však nájdete aj výbornú kuchyňu z najlepších miestnych surovín a množstvo výletov.

Termálne kúpele Zalakaros patria k najobľúbenejším v celom Maďarsku. Jeho 12 hektárový areál pozostáva z vnútorných aj vonkajších priestorov a zahŕňa tradičné termálne kúpele, ako aj kúpalisko a aquapark s množstvom atrakcií pre malých aj veľkých.

Ak si radi spríjemníte relaxačnú dovolenku výletom, určite budete mať z čoho vyberať. Príjemná prechádzka po vyznačenom turistickom chodníku vás zavedie na rozhľadňu Borozó (2 km), z ktorej je nádherný výhľad. Krásnym cieľom turistiky je aj Jazerá Kis-Balaton (12 km), ktoré je obklopené krásnou nedotknutou prírodou. Počas pobytu v Zalakarose by bola veľká škoda nenavštíviť aj Balaton (24 km), najväčšie jazero v strednej Európe. Neďaleko jeho brehov lákajú mestá Hévíz (32 km) alebo Keszthely (33 km), kde je čo vidieť.

Milovníkom zvierat odporúčame výlet na Hotelovú farmu Garabonciás (3 km) alebo do byvolej rezervácie Kápolnapuszta (12 km).

Kde budete spať?

Standardná dvojlôžková izba (34 m²) je vybavená klimatizáciou (za príplatok), Wi-Fi pripojením, TV, trezorom, telefónom a minibarom. K dispozícii je aj súkromná kúpeľňa. Za príplatok je možné zabezpečiť izbu s balkónom.

V rodinnej izbe (48 m²) sa môžu ubytovať až 4 osoby vďaka možnosti pridať až 2 prístelky. Je vybavená klimatizáciou (ktorej používanie je za poplatok), Wi-Fi pripojením, TV, trezorom, telefónom a minibarom. K dispozícii je aj súkromná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnom prostredí hotelovej reštaurácie sa podáva chutná bufetová polpenzia. Počas raňajok a večere si môžete dopriať čokoľvek a koľkokoľvek chcete. A máte sa na čo tešiť - všetky jedlá sa pripravujú výhradne z kvalitných surovín z miestnej farmy vzdialenej len 3 km. Takže si môžete byť istí, že či už si na raňajky dáte šunku, klobásky alebo domáci tvaroh, pochutnáte si na nich.

Kde budete relaxovať?

Hotel má krásne a moderné wellness centrum. Jeho hlavnou atrakciou sú 3 vnútorné a 1 vonkajší bazén. Ktorý z nich si vyberiete? Dáte prednosť termálnemu bazénu (36 °C), zážitkovému bazénu (28 °C), vonkajšiemu bazénu (28 °C) alebo nájdete odvahu schladiť sa v ľadovom bazéne (2 °C)? Relaxovať môžete aj v horkej vani (35 °C).

Ak sa chcete radšej zohriať, navštívte saunový svet, kde nájdete fínsku, parnú a infračervenú saunu. Vychutnať si môžete aj 43 druhov masáží a relaxačných procedúr.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je k dispozícii detský kútik plný hračiek. Personál vám ochotne zapožičia detské vybavenie, ako je postieľka, prebaľovací pult, vanička, nočník alebo záchodové sedadlo.

Hotel Venus ***superior

Hotel Venus ***superior

Sport u.10 , Zalakaros
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Zala-Kraft Kereskedelmi Kft. IČ: 20-09-064144


06-93/540-140

info@hotelvenus.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 6 900 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
1000 HUF/noc na vonkajšom monitorovanom parkovisku, alebo 2000 HUF/noc v podzemnej garáži

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,8 km