Termálne kúpele v Sárvári sú veľmi známe, zistite na vlastnej koži prečo! S pobytom v útulnom, menšom penzióne Éva Panzió dostanete navyše vstupenku do týchto kúpeľov. Vždy ráno sa posilníte skvelými bufetovými raňajkami a ak práve nebudete chcieť relaxovať v termálnej liečivej vode, pokojne sa prejdite do krásneho centra mesta, ktoré je od penziónu vzdialené len 1 100 metrov.

O ubytovaní

Malý útulný penzión Éva Panzió sa nachádza len 50 metrov od termálnych kúpeľov Sárvár a približne 1 km od historického centra mesta. V meste môžete navštíviť napríklad Hrad Nádasdy (1 km), ktorého história je spojená aj so slávnou grófkou Báthoryovou, Arborétum (1,1 km), neoklasicistický Luteránsky kostol (1,2 km) alebo krásny Katolícky kostol svätého Ladislava (1,3 km). Necelý kilometer od penziónu sa nachádza Jazero Csónakázó, ktorého okolie láka na nádherné prechádzky. S deťmi môžete zájsť do Sárvárskeho zážitkového parku (700 m), kde si môžu užiť 120 lanových prekážok, lezeckú stenu alebo lukostreľbu.

Obľúbenými výletnými cieľmi sú neďaleké kúpeľné mestá Celldömölk (18,3 km) a Szombathely (26,7 km). Celldömölk sa nachádza priamo pod vulkanickým vrchom Ság-hegy a najväčšou miestnou atrakciou sú vulkanické kúpele s 8 vnútornými a vonkajšími bazénmi, saunovým svetom, soľnou jaskyňou, masážami a procedúrami. Okrem toho sa oplatí ochutnať miestne víno, ktorému sopečná pôda dodáva jedinečný charakter. Na druhej strane, Szombathely bude absolútnym rajom pre milovníkov historických pamiatok, pretože je údajne najstarším mestom v Maďarsku, ktoré bolo založené v roku 45 n. l. Uvidíte tu nádherné antické, ale aj barokové a iné pamiatky, ako napríklad studňa bohyne Tyché alebo Katedrálu Navštívenia Panny Márie.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlných izbách alebo apartmánoch. Všetky izby sú zariadené vo svetlých farbách a majú kabelovú LCD TV, chladničku, trezor a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom.

  • Izba Standard nájdete na medziposchodí, len pár krokov od recepcie. Meria 17,7 m² a je vybavená manželskou posteľou s rozmermi 160x200 cm. Okná sú orientované na východ, izba nemá balkón.
  • Štúdio s balkónom je väčšie (21,6 m²). V jednom priestore tu okrem spálne s manželskou posteľou nájdete aj malý kuchynský kút s chladničkou, varičom a ďalším nevyhnutným vybavením. Z balkóna budete mať výhľad do dvora.
  • Izba Komfort je priestranná (23,3 m²) a vybavená dvomi oddelenými posteľami (90x200 cm), ktoré možno prípadne spojiť v dvojlôžko. Nemá balkón, ale jeho okná sú orientované na juh a uvidíte z nich priamo na termálne kúpele.
  • Rodinná izba celkom ubytuje až 4 osoby v dvoch samostatných spálňach, navyše má aj samostatnú obývaciu izbu. V každej spálni nájdete dve samostatné lôžka (90x200 cm), ktoré je možné nechať oddelene alebo spojiť do dvojlôžka. Obývacia izba aj každá zo spální majú vlastný balkón. Nechýba vlastná kúpeľňa, je ale pár krokov od izby a otvára sa z chodby.
  • Podkrovná izba Standard Plus je zhruba rovnako veľká ako izba Standard, pôsobí ale priestrannejším dojmom. Ponúka dve oddelené postele (90x200 cm) alebo dvojlôžko, nemá balkón.
  • Podkrovná izba Standard meria 17,3 m² a ide o ideálny variant pre tých, ktorí preferujú ticho a pokoj. Opäť ponúka dve lôžka (80x200 cm), ktoré môžu byť samostatne alebo prisunuté k sebe.
  • Podkrovné izby s balkónom sú v hoteli celkom dve, každá meria 15 m² a majú spoločný balkón. Každý zvlášť ubytuje 2 osoby na dvojlôžku či oddelených posteliach (90x200 cm). V prípade prenájmu oboch izieb ide o skvelý variant aj pre rodiny, vďaka prepojeniu cez balkón.
  • Apartmán s balkónom ponúka dokonalé súkromie, má totiž samostatný vchod. Vnútri nájdete spálňu a kuchynský kút so všetkým potrebným vybavením. V spálni sú dve samostatné lôžka (80x200 cm), ktoré je možné spojiť do manželskej postele.

Na čom si pochutnáte?

Penzión nemá vlastnú reštauráciu, ale vo svetlej jedálni sa podávajú bohaté raňajky formou bufetu a k dispozícii je aj kuchynka s mikrovlnnou rúrou, kávovým a čajovým setom a hriankovačom.

Kde budete relaxovať?

Vrcholom vašej dovolenky bude relaxácia v nádherných termálnych kúpeľoch Sárvár s celkovou rozlohou 55 000 m² a vodnou plochou 3 600 m². Súčasťou kúpeľného komplexu sú rodinné kúpele, liečebné kúpele, letné kúpalisko a saunový svet. V kúpeľoch si môžete vychutnať liečivé účinky termálnej vody v 3 vnútorných (zážitkový, termálny zážitkový a termálny liečebný) a 2 vonkajších (zážitkový a relaxačný) bazénoch. Rodinné kúpele sú s liečebnou časťou prepojené chodbou, kde nájdete bazén s vlnobitím, detský bazén so šmykľavkou a detským brodiskom, 3 tobogany, detský kútik, vírivku a plavecký bazén.

V lete sa vybláznite vo vonkajšom bazéne s plážovým bazénom, bazénom s vlnobitím, detským zážitkovým bazénom s pirátskou loďou, detským zážitkovým bazénom, detským bazénom, 7 toboganmi, šmýkačkou a skákacím zálivom. Zároveň tu nájdete všetko, čo k letnému kúpalisku patrí, teda rôzne športoviská, reštaurácie a bufety. (Nielen) v zimných mesiacoch oceníte saunový svet s horúcimi fínskymi a parnými saunami, aromatickými kabínami, vírivkou, zážitkovými sprchami a Kneippovým chodníkom.

Éva Panzió Sárvár

Éva Panzió Sárvár

Rákóczi Ferenc u. 63 , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Darázs Lajosné IČ: 4439285


+ 36 30 9398 812

info@evapanzio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
0,2 km