Zájdite si na dovolenku s celou rodinou a užite si ubytovanie v Hungária Panzió len necelý kilometer od jedinečných jaskynných kúpeľov. V penzióne vás čakajú sauny. Na deti čaká ihrisko a herňa.

O ubytovaní

Hungária Panzió *** sa nachádza na kraji Miskolca (Miškovca), najväčšieho mesta v severnom Maďarsku. Veľkým lákadlom je umiestnenie neďaleko slávnych kúpeľov Miskolc Tapolca (850 m). Tie sú, ako prírodné jaskynné kúpele, svetovým unikátom a ich história siaha až do 16. storočia. Čaká tu rovno 7 termálnych bazénov, vonkajšie kúpalisko so 6 bazénmi (z ktorých sú 3 pre deti), saunové centrum a zaujímavá ponuka relaxačných a liečebných procedúr.

Pár stoviek metrov od ubytovania nájdete tiež park Miskolctapolca (650 m) s tuzemskými aj exotickými drevinami, vrátane niekoľko storočí starých stromov, Zážitkový park Miskolctapolca (550 m) s plochou 1 000 m² s 25 prekážkovými a lanovými dráhami vo výške 3-9 m alebo bobovú dráhu (600 m) s dĺžkou 800 m, ktorá je v prevádzke po celý rok. Pre milovníkov adrenalínu je o kúsok ďalej ešte aréna pre elektrické motokáry Avalon (2 km) s 560 m dlhou traťou.

Dlhší výlet si môžete urobiť na hrad Diósgyőr (12,3 km) z 13. storočia, do krásneho parku Tündérkert (11 km) alebo do zoologickej záhrady Miskolc (16 m). Skvelým zážitkom je aj jazda lesnou železnicou z Miskolca cez Lillafüred až do horskej dedinky Garadna. Môžete tiež vystúpiť už v Lillafürede (19 km) a zájsť si na prehliadku Jaskyne sv. Štefana s krásnou kvapľovou výzdobou, paláca Palotaszálló na brehu jazera Hámori alebo farmou na pstruhy Lillafüred.

A potešíme nakoniec aj milovníkov vína, Miskolc sa totiž nachádza neďaleko známej vinárskej oblasti Tokaj (50 km), a tak vynikajúce miestne víno ochutnáte skoro na každom kroku. Okrem toho je Tokaj súčasťou Zoznamu pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 32 komfortných izieb s dreveným nábytkom. Väčšina z nich má vlastný balkón, kde si môžete za pekného počasia posedieť, a klimatizáciu (za príplatok), ktorú oceníte v sparnom lete.

Dvojlôžková izba je vybavená káblovou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom na vlasy. K dvojlôžkovej posteli je tu možné pridať ešte prístelku, ubytuje tak až 3 osoby. Môžete voliť medzi variantom s balkónom a bez balkóna.

Apartmán ubytuje až 4 osoby v 2 samostatných izbách, aj vo väčšom počte tak budete mať dostatočný pokoj a súkromie. Nechýba WiFi pripojenie, televízia, chladnička či vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka okrem talianskej pizze aj tradičné maďarské špeciality a bohatý výber nápojov.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý odpočinok zažijete v hotelovom wellness centre, kde na vás čaká vírivý bazénik s hydromasážou (31 ° C), infrasauna, fínska sauna, odpočinkové ležadlá a prístroj Flábelos - vibračná fitness plošina.

Cestujete s deťmi?

Vďaka vonkajšiemu ihrisku so šmykľavkami, trampolínou a pieskoviskom si dovolenku užijú aj vaše deti. Za nepriaznivého počasia čaká množstvo hier vo vnútornej herni.

Niečo naviac

Nudiť sa v penzióne Hungária rozhodne nebudete. Jeho súčasťou sú aj kurty na squash. O vašu zábavu sa ďalej postará stolný futbal, stolný tenis a air hokej.

Hungária Panzió ***

Hungária Panzió ***

Csabai út 7 , Miskolc
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PAX & CARITAS Kft. IČ: 11441906-2-05


+36 46 432 884

hungariapanzio@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,3 km