Kúpeľné mesto Celldömölk je známe najmä svojimi Termálnymi kúpeľmi Vulkan. Navštívte ich vďaka celodennému vstupu, ktorý budete mať pri ubytovaní v neďalekom Penzióne Deja Vu v cene. V penzióne vás čeká bohatá plná penzia. Vaše dieťa do 6 rokov si pobyt s vami užije zadarmo.

O ubytovaní

Penzión Deja Vu stojí v maďarskom meste Celldömölk blízko termálnych kúpeľov Vulkan (1,8 km) i známeho kúpeľného Sárváru (20 km). Užijete si tu tak skvelý kúpeľný relax so všetkým, čo k tomu patrí, po celý rok.

Kde budete spať?

Snový názov penziónu predznamenáva atmosféru plnú ticha a pokoja, ktorú si užijete v jednej z jeho piatich izieb. K dokonalému pohodliu vám v každej poslúži TV, WiFi pripojenie či minibar, nechýba ani vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vás nadchne širokou ponukou miestnych i medzinárodných špecialít. Raňajky si vyberiete z bohatého bufetu, na obed a večeru si zase pochutnáte na pokrmoch z menu. Pravidelní hostia si obľúbili napríklad grilovanú husaciu pečeň s jablkami, pečenými semienkami a zemiakovými kroketami či výborné vyprážané platesy so zemiakovým šalátom.

Kde budete relaxovať?

Po výlete si môžete oddýchnuť v saune.

Niečo naviac

Ak sa rozhodnete spoznávať okolie na bicykli, požičajte si ho za príplatok priamo v penzióne. Vlastný bicykel si môžete prípadne odložiť do úschovne v penzióne.

Deja Vu Panzió

Deja Vu Panzió

Temesvár u. 5 , Celldömölk
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kurucz Iván e.v. IČ: 0809008575


+36 30 732 7649

dejavupanzio@cellkabel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,8 km
Zastávka
1 km