Túžite po dokonalom relaxe na brehu idylického maďarského jazera Balaton? V luxusnom 4* rezorte Kenese Bay Garden si užijete neobmedzený vstup do wellness s veľkým saunovým svetom, vnútorným bazénom a vírivkami. Nadšení budú aj športovejšie založení hostia. V rezorte sú k dispozícii rôznorodé vonkajšie ihriská a športové aktivity.

O ubytovaní

Kenese Bay Garden Resort & Conference **** sa nachádza priamo na východnom brehu jazera Balaton. Prekrásne okolie "maďarského mora" môžete objavovať pri výletoch po mnohých turistických trasách, vrátane 240 km dlhej cyklotrasy Balaton körút. Obľúbenými cieľmi turistov sú historické mesto Székesfehérvár (35 km) alebo letovisko Balatonalmádi s veľkou plážou Káptalanfüred (12 km). V neďalekom meste Veszprém (20 km) objavíte krásny hrad, historické centrum aj najstaršou zoologickou záhradou v Maďarsku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe v podkroví. Izba je vybavená klimatizáciou, LCD televízorom, chladničkou, telefónom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou s fénom. V izbe sú dve oddelené lôžka, z ktorých je možné zostaviť manželskú posteľ. Za príplatok je možné sa ubytovať v priestrannejších nadštandardných izbách.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s terasou a krásnym výhľadom na jazero vás čakajú nezabudnuteľné gastronomické zážitky. Podávajú sa tu raňajky a večere formou bohatého bufetu. Zo špecialít maďarskej i medzinárodnej kuchyne si vyberie úplne každý. V priebehu dňa je možné si objednať delikatesy à la carte. V hoteli sa nachádza aj bar so širokou ponukou nápojov, vynikajúcej kávy a ľahkého občerstvenia. Nezabudnite ochutnať známe víno Šedý mních z neďalekých sopečných strání Badacsony.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness sa môžete tešiť na vírivky, vnútorný bazén a saunový svet, v ktorom sa nachádza fínska, aroma, parná aj infra sauna. Z izby to budete mať pár krokov na súkromnú pláž s lehátkami, kde si užijete kúpanie priamo v Balatone. K dokonalému relaxu si vyberte niektorú zo širokej ponuky masáží. Športoví nadšenci si môžu dať do tela v posilňovni alebo vo vonkajšom fitness parku.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia sa môžu tešiť na zábavu v detskom bazéniku, vonkajšom ihrisku i vo vnútornej herni.

Niečo naviac

Areál hotela ponúka veľa možností športového a voľnočasového vyžitia. Nájdete tu stoly na stolný tenis, minigolf, futbalové a streetball ihrisko, telocvičňu, vonkajší fitness park aj obrí vonkajší šach.

Kenese Bay Garden Resort & Conference ****

Kenese Bay Garden Resort & Conference ****

Parti sétány 51. , Balatonkenese
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Sétány Kft. IČ: 01-09-171545


+36 88 622 100

hotel@kenesebaygarden.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
1,1 km