Ubytujte sa na brehu Dunaja v 4* luxusnom The Aquincum Hoteli Budapest **** s výhľadom na Margarétin ostrov a užite si pobyt plný wellness s termálnymi bazénmi a saunami. V cene sú tiež raňajky formou bufetu a 20% zľava na masáže.

Vedeli ste, že...?

Hotel Aquincum sa pýši hneď dvoma zaujímavosťami. Bol postavený v roku 1991 na brehu Dunaja, aby mohol čerpať termálnu vodu z Markétina ostrova priamo cez rieku. Druhá sa týka jeho názvu. Hotel bol pomenovaný po rímskej osade Aquincum, ktorá bola založená v oblasti dnes známej ako Óbuda. Tá sa nachádzala na pravom brehu Dunaja a bola centrom starovekej rímskej provincie, ktorá termálnu vodu využívala na preslávené verejné kúpele aj ako podlahové vykurovanie.


O ubytovaní

The Aquincum Hotel Budapest **** sa nachádza v historickej časti mesta. V bezprostrednom okolí si môžete užívať jedinečnú atmosféru stredovekých uličiek, v ktorých nájdete veľa reštaurácií, kaviarní a vinární. Pri pobyte v Budapešti by ste rozhodne nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, budovy Parlamentu či Rybárskej bašty (6 km). Za neopakovateľnou romantikou sa vyjdete po zotmení k brehom rieky Dunaj (200 m). Obľúbeným cieľom turistov je aj záhrada Városliget (5 km), ktorej súčasťou je hrad, zoologická a botanická záhrada. Do štvrte okolo Budínskeho hradu a k malebným brehom Dunaja sa vyberte za pamiatkami UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Superior, ktorá je ladená do príjemne hrejivých farieb. Izby sú vybavené klimatizáciou, telefónom, satelitnou televíziou, rádiom, WiFi pripojením, trezorom, minibarom, rýchlovarnou kanvicou a vlastnou kúpeľňou s fénom i županom. Do izby Superior sa zmestí 1 prístelka. Pre rodiny je ideálna izba Family, do ktorej sa pohodlne zmestia až 4 osoby. Jedná sa o dve Superior izby, ktoré sú prepojené dverami, nechýbajú ani 2 kúpeľne a už vyššie spomínané vybavenie izieb. (Za izbu Family už sa nehradia ďalšie príplatky).

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podávajú bohaté raňajky vo forme bufetu s tradičnými maďarskými i medzinárodnými špecialitami. Večeru si môžete vybrať z ponuky jedálneho lístka. Suroviny sú vyberané s dôrazom na lokálnu pôvod a sezónnosť. Ľahké občerstvenie, osviežujúci nápoj a kávu vám radi pripravia v The River Bare. Počas letnej sezóny je v prevádzke terasa s ponukou nápojov.

Kde budete relaxovať?

Ak zatúžite po odpočinku, zavítajte do hotelového Aronia Wellness Centra & Spa. Vyberiete si tu z rôznych procedúr (masáže, kúpele, skrášľujúce rituály a ďalšie). Alebo rovno skočte do jedného z bazénov a relaxujte ponorení do termálnej vody. K dispozícii sú aj sauny. Pre aktívnych jedincov je tu fitness centrum. Ak dostanete chuť na niečo dobré, vyskúšajte Spa Bistro.

The Aquincum Hotel Budapest ****

The Aquincum Hotel Budapest ****

Árpád fejedelem útja 94. , Budapešť
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Thermal Hotel Aquincum Zrt. IČ: 01-10-044610


+36 1 436 4100

reservation@aquincumhotel.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,1 km