Kúpele Bük si vychutnajte v Hoteli Piroska ****, ktorý sa môže pochváliť wellness s niekoľkými bazénmi a tiež saunovým svetom s 3 druhmi sáun, tureckým parným kúpeľom aj tepidáriom s farebnou terapiou. V cene máte tiež vstup do kúpeľov Bük. A ako sa tam dostanete? S tým si nemusíte lámať hlavu. Odvoz do kúpeľov aj späť budete mať zaistený. V hoteli si tiež vychutnáte polpenziu.

O ubytovaní

Hotel Piroska **** sa nachádza v samotnom srdci mesta Bük medzi podhorím Álp a Malou uhorskou nížinou. V oblasti je bohato rozvinutá sieť cyklistických chodníkov. Kopce okolo Kőszegu (20 km) ponúkajú ojedinelú príležitosť na zaujímavé výlety. Za jedinečnými zážitkami sa vydajte do zábavného parku Napsugár (2 km) alebo do lezeckého areálu Krištáľová veža (1 km). Iba 2 km od hotela ležia druhé najväčšie maďarské kúpele Bükfürdő a tiež vyhľadávané golfové ihrisko.

K dlhšiemu výletu potom láka napríklad mesto Szombathely (24 km), označované za najstaršie mesto Maďarska. Nie je tak náhodou, že vás tu uchvátia predovšetkým historické pamiatky - katedrála Templom tér ako najväčší barokový kostol v krajine, Chrám bohyne Isis z 2. storočia nášho letopočtu, Biskupský palác z 18. storočia, krásne Kámonské arborétum alebo Vasu Múzeumfalu. Vyraziť môžete aj do neďalekého Sárváru (22,6 km), kde uvidíte hrad Nádasdy, zabavíte sa v dobrodružnom parku a prejdete si zelené arborétum.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe. Všetky izby sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, chladničkou, telefónom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Mandola sa pripravujú špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne v zdravom poňatí. Dôraz je kladený na sezónnosť a lokálny pôvod surovín. Radi vám pripravia aj jedlá s ohľadom na potravinové intolerancie. Tešiť sa môžete na bohaté raňajky a večere vo forme bufetu. V letnom období je v prevádzke terasa, na ktorej sa organizujú večery so živou hudbou. Osviežujúce nápoje a ľahké občerstvenie si môžete dopriať v lobby bare a wellness baru.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si oddýchnete vo vnútornom i vonkajšom bazéne s toboganom, kde vám pobyt spríjemní trysky, turbogejzír aj perlivý kúpeľ. V saunovom svete sa zohrejete vo fínskej, bio, infra i parnej saune. K dispozícii je aj tepidárium. Dopriať si môžete niektorú z masážou či kozmetických procedúr.

Vyrazte tiež do kúpeľov Bükfürdő Thermal & Spa napájaných liečivou termálnou vodou, kde na vás čaká:

  • 34 krytých, polokrytých a vonkajších bazénov, vrátane liečivých bazénov, zážitkových bazénov, ochladzovacích saunových bazénov, víriviek a detských bazénov a bazénov
  • 7 šmykľaviek a toboganov: Anakonda, Aqua Tube, Rodinná šmykľavka, Gecco, Cibuľa, Kamikaze, Rainbow
  • vonkajšie kúpalisko o ploche 14 hektárov s plochou na opaľovanie, vodným detským ihriskom a športovými ihriskami
  • saunový svet so saunovacími rituálmi a 10 saunami: aromatická (65 °C), fínska lesná (85-90 °C), fínska kamenná (85-90 °C), bylinková (70 °C), ľadová ochladzovacia (15-18 °C), diabolská (100 °C), tepidárium (28-32 °C), infračervená (50 °C), aromatická parná (45 °C), kryštalická parná (45 °C)
  • wellness a liečebné procedúry (masáže, zábaly, kúpele, laserové ošetrenia, elektroterapia a i.)

Cestujete s deťmi?

V hoteli radi uvítajú aj najmenších hostí. Na želanie je k dispozícii vybavenie pre deti ako postieľka, prebaľovacia podložka, detská vanička, ohrievač fľaše, ohrievač vody a rôzne hračky. Vo wellness časti hotela sa okrem detského bazéna nachádza aj rodinný relaxačný priestor s hračkami, chodítkom a prebaľovacou miestnosťou. Ďalej je pre malých klientov pripravený aj detský kútik. Samozrejmosťou sú detské jedlá podávané v reštaurácii.

Hotel Piroska ****

Hotel Piroska ****

Kossuth L. u. 60. , Bük
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Piroska Kft. IČ: 10629488-2-18


0036 94 558 200

sales@hotelpiroska.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 7 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,2 km
Zastávka
72 m