Spoznajte historické mesto Šoproň i okolité lesy a užite si pobyt v Hoteli Szieszta. Čaká vás polpenzia i wellness s bazénom, vírivkou a saunou, navyše máte v cene aj vstup do blízkeho bazéna Lövér a na letné kúpalisko. Tešte sa aj na hudobné večery.

O ubytovaní

Hotel Szieszta sa nachádza na pokojnom okraji nádherného historického mesta Šopron ležiaceho v severozápadnom cípe Maďarska blízko hraníc s Rakúskom. Táto podhorská oblasť neďaleko úpätia Álp sa radí ku klimatickým kúpeľom a je bohatá na úrodné vinice aj ďalšie prírodné krásy. V bezprostrednom okolí hotela sa rozprestiera romantický les Lővér, ktorý je ideálny na výlety.

Z hotela dôjdete počas 15 minút príjemnú prechádzku do centra Šopronu, kde nájdete množstvo pamiatok vrátane zachovalých stredovekých hradieb či malebného námestia Fő tér (1,5 km) s barokovými domami a morovým stĺpom. Ako na dlani mesto uvidíte z Požiarnej veže, ktorá je symbolom celého mesta. Blízke Neziderské jazero (10 km) je súčasťou Zoznamu UNESCO. Krásy okolitej prírody môžete objavovať na množstve cyklotrás. Za dokonalým odpočinkom sa vydajte do termálnych kúpeľov Balf, ktoré ponúkajú nádherné panoramatické výhľady na okolité Lőverské vrchy či dokonca až na rakúske Alpy. Vychýrené miestne víno Kékfrankos (Modrá frankovka) ochutnáte skoro na každom kroku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z útulných izieb typu Standard alebo DeLuxe. Všetky disponujú WiFi pripojením, televíziou, telefónom a kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou.

  • Izba Standard ponúkne plochu 14 m² a vlastný balkón. K vybaveniu patrí manželská posteľ alebo 2 jednolôžka, pracovný stôl a kreslo na posedenie.

  • Izba Deluxe je priestrannejšia (18 m²) a poteší moderným, štýlovo vybaveným interiérom. Vyspíte sa tu na veľkej manželskej posteli s matracom prémiovej kvality a nechýba pracovný stôl či kreslo. Oproti variantu Standard ponúkne navyše minibar, trezor, sadu na prípravu čaju a USB nabíjačku. Má tiež klimatizáciu, antialergénnu podlahovú krytinu, protihlukové dvere a okná a zatemňovacie závesy. V kúpeľni potom nájdete kvalitnú taliansku kozmetiku.

Na čom si pochutnáte?

V klimatizovanej hotelovej reštaurácii si každé ráno pochutnáte na bohatých raňajkách v kontinentálnej alebo bufetovej forme (podľa obsadenosti hotela). Večere majú podobu bufetu alebo trojchodového menu (opäť podľa obsadenosti). Pochutnáte si na špecialitách maďarskej a medzinárodnej kuchyne. Svoj obľúbený kokteil či vynikajúcu kávu si môžete vychutnať v bare s letnou terasou.

Kde budete relaxovať?

Hotel má svoje vlastné wellness centrum, kde môžete relaxovať v bazéne, vírivke, parnom kúpeli či saune. Ďalej tu nájdete aj soľnú komoru a posilovňu. Pokiaľ zatúžite po ešte väčšej dávke odpočinku, stačí si vybrať z pestrej ponuky masáží či liečebných a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravená skvele vybavená herňa.

Niečo naviac

Okrem historických pamiatok a odpočinku vo wellness si v Hoteli Szieszta užijete aj veľa zábavy. Nájdete tu zázemie pre biliard, stolný futbal, obrovský šach a stolný tenis.

Hotel Szieszta

Hotel Szieszta

Lővér körút 37 , Šoproň
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MSF Hotel Management Kft. IČ: 01-09-304264


+36 99 314 260

sales@hotelszieszta.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 900 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
10 m
Aquapark
1 km