Doprajte si odpočinok v kúpeľnom meste Hévíz s termálnym jazerom. V 4* Hoteli Palace sa môžete tešiť na bohatú polpenziu a neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom, saunami a vírivkou. Dieťa do 6 rokov má pobyt zdarma vrátane polpenzie.

O ubytovaní

Palace Hotel **** sa nachádza v srdci malebného mestečka Hévíz neďaleko slávneho termálneho jazera s kúpeľmi (500 m). Krásy oblasti Balatonu (7 km) tu môžete objavovať pri výletoch pešo, na bicykli aj loďou.

Historické centrum mesta s pôvabnou promenádou doslova láka na prechádzku. Uvidíte tu napríklad architektonicky jedinečný Kostol svätého Ducha (550 m) alebo tradičný Farmársky trh (27 m), kde ochutnáte a nakúpite tie najlepšie regionálne lahôdky.

V neďalekom Keszthely (5 km) nájdete nádherný zámok rodiny Festeticsovcov s anglickým parkom, ktorý si vďaka svojej veľkosti a dekoráciám vyslúžil názov „maďarský Versailles“. Navštíviť môžete aj mnoho zaujímavých múzeí, vrátane múzea bábik a múzea marcipánu, alebo Georgikon, prvú poľnohospodársku univerzitu v Európe.

Lákavou atrakciou je samozrejme aj samotný Balaton (čiže „maďarské more“), na ktorého brehu mesto Keszthely stojí. Užite si deň na pláži, vydajte sa na výlet loďou, alebo pokorte niektorú z okolitých cyklotrás.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenej izbe. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, televíziou, telefónom, minibarom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou s fénom a županmi. Nechýba ani posedenie so stolíkom a stoličkami.

  • Izby Standard merajú 28-32 m² a sú doplnené balkónom smerujúcim na východ alebo na západ. Vďaka možnosti prístelky pohodlne ubytujú 2 dospelých a 1 dieťa.

  • Apartmány (39-42 m²) sa skladajú zo spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou, ktorá môže poslúžiť ako prístelka. Dohromady ubytujú až 2 dospelých a 2 deti, sú teda ideálnym variantom pre rodiny. Všetky majú balkón smerujúci na juh.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovom Monarchy Restaurante sa pripravujú jedlá maďarskej a medzinárodnej kuchyne. Na svoje si prídu aj tí, ktorí preferujú zdravú a ľahkú stravu. Osviežujúci nápoj, vynikajúcu kávu a ľahké občerstvenie vám radi pripravia vo Walzer Café.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý odpočinok si užijete v hotelovom wellness. Čaká tu na vás vnútorný bazén s tryskami, vírivka a zážitkové sprchy. Zohriať sa môžete vo fínskej, bio, aroma aj parnej saune. Za priaznivého počasia je v prevádzke slnečná terasa. Stačí si len vybrať niektorú zo širokej ponuky masáží a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravený detský kútik plný zábavy a hier.

Niečo naviac

Aktívni jedinci môžu využiť fitness centrum priamo v hoteli.

Hotel Palace ****

Hotel Palace ****

Rákóczi utca 1-3. , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hévíz Palace Hotel Kft. IČ: 20-09-069186


+36 83 542 140

info@palacehotelheviz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 17 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,8 km