Pobyt plný oddychu kedykoľvek počas roka zažijete v maďarskom kúpeľnom mestečku Bük s ubytovaním v krásnom bavorskom Penzióne Bajor len 3 minúty od populárnych kúpeľov. V cene máte tiež raňajky, privátnu saunu a zapožičanie bicyklov.

O ubytovaní

Penzión Bajor v elegantnom bavorskom štýle sa nachádza v pokojnej časti mestečka Bük, iba 3 km od druhých najväčších maďarských termálnych kúpeľov Bükfürdő. O zábavu budete mať počas vášho pobytu rozhodne postarané – priamo v Büku sa nachádza slávne golfové ihrisko s 18 jamkami (3 km), zábavný park Napsugár (2 km) či lezecké centrum Krištáľová veža (1,5 km).

Navštíviť môžete tiež zaujímavé mestá v okolí - Kőszeg (20 km), Sárvár (23,7 km) alebo Szombathely (24,7 km). V Kőszegu sa nachádza stredoveký Jurisicsov hrad, v Sárvári nájdete hrad Nádasdy, arborétum, krásne kostoly alebo lanové centrum Sárvár Adventure Park so 120 prekážkami. Szombathely, označované za najstaršie mesto Maďarska, vás ohromí pamiatkami, ako je katedrála Templom tér, Chrám bohyne Isis alebo Biskupský palác.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej LCD televízorom, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Milovníci výbornej maďarskej kuchyne ocenia v hotelovej reštaurácii širokú ponuku jedál a nápojov s českým jedálnym lístkom. V letnej sezóne sa tu organizujú večery so živou hudbou a grilovaním.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnete v hotelovom wellness s vírivkou a infra saunou. Na záhrade je tiež vonkajší bazén. K dokonalému relaxu si môžete dopriať masáž.

Cestujete s deťmi?

Na záhrade penziónu je detské ihrisko, na ktorom si najmenší hostia užijú veľa zábavy.

Bajor Panzió Bük

Bajor Panzió Bük

Gyurácz u. 6/a , Bük
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Bajor Panzió Bük Kft. IČ: 18-09-108580


+ 36 94 358 324

bajorhotel@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
3 km