Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz **** leží na ideálnom mieste v centre kúpeľného mestečka a iba 100 m od obľúbeného termálneho jazera. Počas pobytu si užijete najmä neobmedzený vstup do wellness, ale čaká vás aj vynikajúca plná penzia.

O ubytovaní

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz **** sa nachádza v srdci mesta Hévíz iba pár krokov od známych kúpeľov na termálnom jazere. Ponúka skutočne výnimočné spojenie vynikajúcej gastronómie a dokonalého odpočinku. Malebné centrum mesta s promenádou a známymi farmárskymi trhmi doslova nabáda k romantickým prechádzkam. V neďalekom Keszthely (5 km) nájdete prekrásny zámok Helikon aj zaujímavé múzeá (napr. jazera Balaton, marcipánu, vozidiel Cadillac). Úchvatnú krajinu blízkeho jazera Balaton (6 km) môžete preskúmavať pri výletoch pešo, na bicykli aj pri výletoch loďou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe. Všetky izby disponujú klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, telefónom, minibarom, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom. Aby bol váš spánok počas pobytu skutočne dokonalý, môžete si vybrať z niekoľkých druhov vankúšov.

Izba Standard meria 20-22 m² a ubytuje maximálne 2 osoby na manželskej posteli alebo oddelených lôžkach. Tento typ izby nemá balkón a nájdete ho v spodných poschodiach hotela, môže mať výhľad na ulicu alebo do záhrady.

Izba Deluxe meria 22-28 m² a poteší francúzskym balkónom, ktorý smeruje na ulicu. Aj tieto izby sú umiestnené na prvom a druhom poschodí. Niektoré izby sú vybavené manželským lôžkom, ale vo väčšine môžete zvoliť, či chcete spojené dvojlôžko alebo oddelené jednolôžka. Izba neumožňuje prístelku.

Izbu Executive nájdete na treťom poschodí hotela, meria 21-27 m². Dominantným prvkom je veľká terasa s výhľadom na ulicu alebo do záhrady, a posedením. Navyše umožňuje tiež prístelku, je tak vhodná až pre 3 osoby. Aj tu môžete voliť medzi dvojlôžkom a dvoma posteľami.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Brix Bistro sa pripravujú maďarské i medzinárodné špeciality v modernom prevedení. Veľký dôraz je kladený na sezónnosť, čerstvosť a lokálny pôvod surovín. Podávajú sa tu raňajky a večere formou bufetu. Cez deň je možné objednávať jedlá à la carte. Nápojový lístok obsahuje naozaj pestrú ponuku nápojov z celého sveta vrátane najrôznejších kokteilov a výberovej kávy.

Kde budete relaxovať?

Tešte sa na dokonalý relax v hotelovom wellness. Nájdete tu krytý zážitkový bazén s výhľadom na kúpeľnú promenádu, vírivku, saunový svet aj soľnú jaskyňu. Dopriať si môžete širokú škálu masáží a kozmetických procedúr. Súčasťou wellness je aj bar, a tak si odpočinok môžete spríjemniť drinkami a ľahkým občerstvením.

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz ****

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz ****

Rákoczi utca 16-18 , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Bonvital Solution Kft. IČ: 20-09-077575


+36 83 900 120

info@bonvital.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 18 € - 25 €/noc (podľa veľkosti)
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 8 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
0,2 km