Nechajte sa rozmaznávať a vydajte sa do 4* luxusného Anna Grand Hotela v Maďarsku. Tešte sa na bohatú polpenziu, neobmedzený vstup do wellness s bazénom, saunou, vírivkou a parným kúpeľom. Dieťa do 5,9 rokov má pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Anna Grand Hotel **** sa nachádza na námestí Gyógy tér v pokojnej časti mestečka Balatonfüred. Malebná promenáda pozdĺž brehov jazera Balaton začína iba 100 m od hotela. Preskúmajte okolie jazera a Balatonskej vrchoviny pri výletoch pešo či na bicykli po mnohých kilometroch turistických trás. Alebo dáte prednosť romantickej plavbe lodi? Vydajte sa napríklad k jaskyni Lóczy (4 km) či za krásnymi výhľadmi z Jókaiho rozhľadne (4,5 km). Množstvo zaujímavých miest objavíte na polostrove Tihany (1 km). V blízkom Veszpréme (15 km) nájdete krásny hrad, historické centrum s barokovými pamiatkami aj najstaršiu zoologickú záhradu v Maďarsku.

Kde budete spať?

Viac ako 200 rokov stará klasicistická hotelová budova zaisťuje maximálne pohodlie svojich hostí. Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Standard s vysokými stropmi, ktorá svojim vkusným a luxusným vybavením evokuje atmosféru minulosti. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, WiFi pripojením, trezorom, telefónom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Izby Classic Plus sú vybavené totožne, sú však priestrannejšie a navyše v nich nájdete gauč, ktorý je možné rozložiť a poslúži tak ako prístelka až pre 2 deti.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte ako na špecialitách tradičnej maďarskej kuchyne, tak na modernej medzinárodnej kuchyni. Používajú sa výhradne kvalitné čerstvé suroviny od lokálnych dodávateľov. Tešiť sa môžete na raňajky a večere vo forme bohatého bufetu. Vychýrené domáce dezerty a vynikajúcu kávu ochutnáte v hotelovej kaviarni Anna Café s príjemnou terasou. Milovníci vína zaiste ocenia, že hotel má vlastnú vínnu pivnicu so širokým sortimentom vín a páleniek doplnených o domáce občerstvenie.

Kde budete relaxovať?

Túžite po dokonalom odpočinku? Nájdete ho v hotelovom wellness. Jeho súčasťou sú 2 vnútorné bazény (plavecký a zážitkový), vírivka a saunový svet (fínska, infračervená, aromu a parná sauna). Deň si vždy môžete spríjemniť masážami a kúpeľnými procedúrami, ktoré vašu relaxáciu dovedú k dokonalosti.

Anna Grand Hotel ****

Anna Grand Hotel ****

Gyógy tér 1. , Balatonfüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Anna Grand Invest Kft. IČ: 1909504962


+36 87 581 200

reservation@annagrandhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc - Parkovanie na parkovisku 5 €/noc. Parkovanie v garáži 9 €/noc.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
0,3 km