Relaxačný pobyt v modernom hoteli Tornacos *** vás čaká v kúpeľoch Hegykő na severe Maďarska. Súčasťou balíčka je bohatá polpenzia, neobmedzený vstup do wellness a fitness centra a jeden deň v termálnych kúpeľoch. Teraz aj vstup do soľnej miestnosti.

O ubytovaní

Hotel Tornacos *** postavený v štýle tradičnej maďarskej ľudovej architektúry sa nachádza v pokojnom kúpeľnom mestečku Hegykő v srdci Národného parku Fertő-Hanság. Doslova pár krokov od hotela sa rozprestiera kúpeľný areál Sá-Ra Termál (200 m). Jedinečný relax ponúka aj neďaleké kúpele Balf (10 km) s panoramatickými výhľadmi na okolité Lőverské vrchy či dokonca až na rakúske Alpy. Navštívte tiež neďaleké Neziderské jazero (5 km), ktoré je na Zozname svetového dedičstva UNESCO. Blízke mesto Šoproň (15 km) je plné historických pamiatok a ako na dlani ho uvidíte zo známej Požiarnej veže.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe vo vidieckom štýle. K dokonalej relaxačnej atmosfére ubytovania prispievajú pastelové farby a prírodné materiály. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, televízorom, WiFi pripojením, chladničkou, trezorom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej Reštaurácii Tornácos používajú výhradne čerstvé a kvalitné suroviny na prípravu špecialít maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ďalej sa môžete tešiť na vynikajúce šaláty, sezónne menu a domáce syry. Ponuku dokonale dopĺňajú čerstvé šťavy a vynikajúce maďarské vína. Ráno si tu pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa podávajú servírované večere, ku ktorým je k dispozícii šalátový bufet. Súčasťou reštaurácie je zimná záhrada i letná terasa. Rozhodne by ste mali ochutnať tiež domáce zákusky z cukrárne Tornácos. Vychýrený je napríklad domáci marcipán. V ponuke sú aj dezerty pre diabetikov či celiakov.

Kde budete relaxovať?

O dokonalú regeneráciu tela i duše sa postará wellness centrum s rozlohou 450 m². Nájdete v ňom zážitkový bazén s tryskami a protiprúdovým systémom. V saunovom svete na vás čaká fínska, aroma, infračervená a parná sauna. Samozrejmosťou je ochladzovací bazénik a priestranná oddychová s pohodlnými ležadlami. V letných mesiacoch je wellness prepojené so záhradou, ktorá dotvára perfektnú oázu pokoja. Počas odpočinku si môžete dopriať niektorú z masáží a vychutnať si k tomu liečivé a bylinné čaje z čajového baru.

Niečo naviac

Aktívni jedinci budú nadšení z priestranného fitness vybaveného modernými posilňovacími a kardio strojmi.

Hotel Tornacos ***

Hotel Tornacos ***

Kossuth Lajos utca 74. , Hegykő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wenergia Kft. IČ: 08-09-012429


+36 995 40 200

TORNACOS@TORNACOS.HU

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,4 km