Relaxačný pobyt ideálny pre seniorov, páry aj rodiny v Hoteli Barátság *** s plnou penziou a neobmedzeným vstupom do wellness s termálnou vodou priamo v hoteli. Okrem liečivej vody si užijete aj sauny, vírivku alebo parný kúpeľ.

O ubytovaní

Hotel Barátság ***+ sa nachádza na promenáde obľúbeného maďarského letoviska Hajdúszboszló. Pár krokov od hotela leží jeden z najväčších kúpeľných komplexov v Európe. V Aqua-Palace (400 m) nájdete kúpalisko pod holým nebom, liečebné kúpele, aquapark a kryté zážitkové kúpele. Krásy prírody môžete objavovať v Národnom parku Hortobágy (30 km), ktorý je zapísaný na Zozname svetového dedičstva UNESCO. Vydajte sa ďalej do neďalekého Debrecenu (18 km), kde nájdete veľa historických budov a kostolov aj zoologickú záhradu.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie vo viac ako 120 izbách a apartmánoch. Všetky sú vybavené televíziou, telefónom, chladničkou, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

  • Izba Standard má plochu 23 m² a je vybavená dvojlôžkovou posteľou, stolíkom s posedením a písacím stolom. Poteší navyše vlastným balkónom.

  • Junior apartmán (48 m²) sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou, obývacej izby s rozkladacou pohovkou a kreslami a malého kuchynského kúta so základným vybavením. Izba má vlastný balkón.

  • Superior apartmán ponúkne priestor 51 m², na ktorom nájdete obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, samostatnú spálňu s manželskou posteľou a kuchynský kút. Oproti ostatným variantom má dokonca 2 kúpeľne, nechýba balkón.

Na čom si pochutnáte?

V klimatizovanej hotelovej reštaurácii si vychutnáte špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Podávajú sa tu raňajky a večere formou bufetu. Možno si objednať tiež ľahký obed. V bare Tiffany posedíte pri káve, obľúbenom nápoji alebo zákusku. Trikrát týždenne tu večer hrá živá hudba. V U-Pube si môžete zahrať bowling alebo biliard.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je aj vlastné wellness centrum. Nájdete v ňom niekoľko vnútorných i vonkajších bazénov s termálnou vodou a zážitkovými prvkami, plavecký bazén, bazén pre deti, vírivku a bublinkovú kúpeľ. Súčasťou je tiež fínska, infra aj parná sauna a Kneippov chodník. Miestny termálny prameň s teplotou 75 °C vyviera z hĺbky 1 100 metrov. Táto liečivá voda zvyšuje prekrvenie a urýchľuje metabolizmus. Priaznivo pôsobí proti svalovej únave, pri problémoch celého pohybového aparátov a neurologických problémoch. Vďaka dokonalej relaxácii v termálnych kúpeľoch sa zlepšuje aj psychická kondícia človeka. Absolvovať môžete tiež mnoho masáží, liečebných aj kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Veľa zábavy si najmenší hostia užijú vo wellness centre, kde je pre nich pripravený detský bazénik. Vonku sa nachádza ihrisko so šmýkačkou a hojdačka.

Niečo naviac

Okrem dokonalej relaxácie sa v hoteli aj skvele zabavíte. Čaká vás tu mnoho bowlingových dráh, air hokej, stolny futbal a je tu zázemie aj pre biliard a šípky.

Hotel Barátság ***

Hotel Barátság ***

Mátyás király sétány 19 , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Luximpex Kft. IČ: 09-09-032871


+36 52 558 571

sales@baratsag.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 1 200 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km