Miskolctapolca je známa jaskynnými kúpeľmi. V ich blízkosti leží elegantný Hotel Aurora ****, kde prežijete krásnu dovolenku vďaka neobmedzenému vstupu do moderného wellness, rozšírenej polpenzii i zľave na masáže.

O ubytovaní

Hotel Aurora **** leží iba 800 metrov od populárnych jaskynných kúpeľov v Miskolctapolca. Na výlet sa vydajte na hrad Diósgyőr (12 km), do národného parku Bukové hory (16 km) či do oblasti Lillafüred s vodopádom a prírodnými jaskyňami (20 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 47 elegantných izieb. Tie sú vybavené káblovou televíziou s plochou obrazovkou, WiFi pripojením, klimatizáciou, telefónom, trezorom a kúpeľňou so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň si pochutnáte v reštaurácii, kde varí maďarská aj medzinárodná kuchyňa. Raňajky i večere sa podávajú formou bufetu.

Kde budete relaxovať?

Služby hotelového wellness sa sústreďujú na obnovenie a udržanie duchovnej i fyzickej sviežosti hostí. Ponorte sa aj vy do bubliniek vo vírivke a pretiahnite si svaly pri plávaní v bazéne . Neobmedzený vstup máte tiež do fínskej sauny, infra a soľné kabíny.

Cestujete s deťmi?

V hoteli k dispozícii detský kútik, kde sa deti môžu hrať, súťažiť v doskových hrách, spievať si alebo napríklad vymaľovávať obrázky.

Niečo naviac

Dospelí určite ocenia možnosť zahrať si futbal, ping pong, badminton alebo leňošiť v hojdacej sieti.

Hotel Aurora ****

Hotel Aurora ****

Fagyöngy Utca 2-4 , Miskolctapolca
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
H-AURORA 2013 Kft. IČ: 23446001-2-05


+36 46 501 055

hotel@hotelaurora.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,3 km