Objavte obľúbené termálne jazero Hévíz aj wellness priestory Hotela Aquamarin ***. V cene sú bazény s termálnou vodou, sauna, soľná jaskyňa a podľa zvoleného variantu tiež masáže, procedúry, obed formou polievky alebo vstup k termálnemu jazeru.

O ubytovaní

Hotel Aquamarin *** sa nachádza v pokojnej časti mesta Hévíz len pár minút chôdze od historického centra i obľúbených kúpeľov na termálnom jazere. Hévíz vás očarí svojou príjemnou atmosférou, malebnou promenádou aj vyhľadávanými farmárskymi trhmi. V neďalekom Keszthely (5 km) nájdete nádherný zámok Helios či zaujímavé múzeá - napríklad marcipánu, vozov Cadillac či hračiek. Krásy jazera Balaton (6 km) môžete objavovať pri výletoch pešo, na bicykli, na koni i pri vyhliadkových plavbách loďou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe s balkónom. Všetky izby disponujú televíziou, chladničkou, WiFi pripojením, rýchlovarnou kanvicou a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na tradičných maďarských i medzinárodných špecialitách. Tešiť sa môžete na rôzne druhy polievok, regionálne špeciality, ryby aj vegetariánske jedlá a čerstvé šaláty. Raňajky i večere sa podávajú bohatou bufetovou formou. Cez deň je možné objednávať jedlá à la carte. Obľúbený nápoj a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v drinkbare s terasou či Pool bare pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

Výhodou hotela je vlastný termálny prameň s vodou s teplotou 41 - 42 °C. Táto liečivá voda má blahodarné účinky na choroby pohybového aparátu a napomáha zmierňovať bolesti kĺbov a svalov. Na záhrade hotela sa nachádza zastrešený bazén s termálnou vodou a masážnymi tryskami. Ďalej je súčasťou hotelového wellness soľná miestnosť, fínska sauna, 2 vnútorné kúpeľné bazény a vonkajšia ECO sauna. Dopriať si môžete niektorú z mnohých druhov masáží a kúpeľných procedúr. K dispozícii je aj fontánka s pitnou termálnou vodou.

Niečo naviac

Nudiť sa v hoteli Aquamarin *** rozhodne nebudete. Zahrajte si napríklad mini golf, biliard alebo vonkajší šach.

Hotel Aquamarin ***

Hotel Aquamarin ***

Honvéd u. 14. , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Aquamarin Kft. IČ: 20-09-062147


+36 83 545 960

sales@hotelaquamarin.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,2 km