Dovolenka pri Balatone nepatrí do histórie. Navštívte Prémium Hotel Pamoráma **** v Siófoku a zažite luxusný wellness pobyt s bazénmi, saunami, zážitkovými sprchami a fitness. Po celú dobu pre vás bude zaistená polpenzia a dieťa do 13,9 r. je zdarma.

O ubytovaní

Prémium Hotel Panoráma **** sa nachádza v meste Siófok, len minútu chôdze od najväčšieho jazera v strednej Európe Balatonu. Vďaka príjemnej klíme, udržiavaným plážam a množstvu aktivít sa tu budete cítiť prakticky ako pri mori. Okrem toho sa v okolí nachádza množstvo krásnych historických a kúpeľných miest a prírodných pamiatok.

Milovníci vodných športov a kúpania si na Balatone počas leta prídu na svoje. Náruživí cyklisti môžu jazdiť po legendárnom Balatonskom okruhu alebo iných zaujímavých cyklistických trasách. Vydajte sa na príjemnú prechádzku do Parku milénia (1,7 km) s okrasnou flórou a zaujímavými umeleckými dielami. Divokejšia príroda na vás čaká v prírodnej rezervácii Töreki (10,8 km) alebo na polostrove Tihány (18,5 km), ktorý je známy najmä bohatou populáciou vodného vtáctva.

Chcete sa na svojej dovolenke zabaviť? Vyskúšajte motokáry v Balaton Go-Kart (7 km), lanové dráhy a ziplining v Zamárdi Adventure Park (8,8 km) alebo si zajazdite na bobovej dráhe v Balatoni Bob Amusement Park (29,4 km). Okrem toho sa v Zamárdi, vzdialenom približne 12 km, každoročne konajú 2 hudobné festivaly - B my Lake Festival a Balaton Sound. Ak vás zaujímajú aj pamiatky a história, vyberte sa do Múzea svetovej vojny (7,5 km) a Múzea Imre Kalmana (2 km) alebo preskúmajte historické pevnosti v okolí, napríklad Börevár (14,6 km), Kási vár (19,8 km) a Kereki (24,3 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 157 pohodlných klimatizovaných izieb, z ktorých niektoré môžu mať balkón. Každá izba má súkromnú kúpeľňu s vaňou a Wi-Fi pripojenie. K vybaveniu patrí manželská posteľ alebo 2 samostatné postele, TV, trezor a sušič vlasov. V prípade potreby je možné do izby pridať prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Stravovať sa budete v elegantnej reštaurácii s veľkým výberom maďarských a medzinárodných jedál podávaných v štýle bufetu. K dispozícii je aj café bar s ponukou osviežujúcich nápojov a priestranná terasa, odkiaľ si môžete vychutnať výhľad na Balaton.

Kde budete relaxovať?

Vo wellness zóne sa nachádza plavecký a zážitkový bazén, v ktorom sa budete cítiť ako v jaskyni. Ak dávate prednosť oddychu na suchu, v hoteli nájdete sanarium, tepidárium a fínsku alebo infračervenú saunu. Okrem toho si doprajte masáž alebo jednu zo širokej ponuky relaxačných a omladzujúcich procedúr.

Niečo naviac

Môžete tiež navštíviť fitness centrum alebo sa previezť na prenajatých bicykloch po Balatone.

Prémium Hotel Panoráma ****

Prémium Hotel Panoráma ****

Beszédes József sétány 80. , Siófok
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Prémium Hotel Kft. IČ: 01-09-181937


+36 84 510 227

ertekesites@premiumhotelpanorama.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 2 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
1,6 km