Doprajte si pobyt v známych maďarských kúpeľoch Sárvár. Ubytujte sa v Hoteli Wolf *** a užite si bazény zážitkové aj tie s liečivou vodou. Po celú dobu vás čaká polpenzia. Dieťa do 5,9 rokov má pobyt zdarma, hotelové detské ihrisko príde vhod.

O ubytovaní

Hotel Wolf *** svojim hosťom ponúka skvelú polohu v srdci historického maďarského mesta Sárvár. Preslávené termálne kúpele Sárvár navyše ležia len 500 m od hotela.

Dominantou mesta je neďaleký Nádasdyov hrad (600 m), ktorý rozhodne stojí za návštevu. Jezero Csónakázó (2 km) láka na príjemné prechádzky a plavby na člnoch. V Sárvári sa nachádza aj chránený prírodný park – arborétum, v ktorom je možné vidieť viac ako 350 druhov stromov a kríkov, medzi nimi aj niekoľko sto rokov staré platany. Obľúbeným cieľom turistov sú neďaleké kúpeľné mestá Celldömölk (23 km) alebo Szombathely (30 km) s mnohými pamiatkami.

Kde budete spať?

Počas pobytu budete ubytovaní v dvojlôžkovej izbe s balkónom a vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, televízia, chladnička, trezor, telefón a fén. Niektoré izby majú aj klimatizáciu.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej hotelovej reštaurácii na vás budú každé ráno čakať stoly s bohatým raňajkovým bufetom. Okrem tradičných maďarských špecialít sú súčasťou ponuky aj zdravé a nízkokalorické pokrmy. V priebehu dňa je potom možné zahnať hlad či chuť dobrotami z jedálneho lístka.

Hotel Wolf ***

Hotel Wolf ***

Alkotmány u. 4. , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Tiamo Kft. IČ: 1809101458


+36 95 320 460

info@wolfhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km