Užite si pokoj a prepych kúpeľného mestečka Lenti a Thermal Hotela Balance ****. Čaká vás neobmedzený vstup do termálnych kúpeľov hneď pri hoteli, hotelové wellness s vírivkami a saunami, unikátny Energiapark i bohatá polpenzia. Dieťa do 6 r. zdarma.

O ubytovaní

Thermal Hotel Balance Lenti **** a ponúka priamy prístup do termálnych kúpeľov Lenti a parku Szent György Energy. Stačí sa teda v izbe prezliecť do županu a vykurovanou chodbou sa vydať za dokonalým odpočinkom i vodnými radovánkami. Milovníci prírody môžu okolitú krajinu vrchoviny Zala a národného parku Őrség (30 km) objavovať po mnohých turistických trasách. Mlynské múzeum Szésiziget a byvolia rezervácia sú vzdialené 10 km. V arboréte Budafai (24 km) si potom môžete prezrieť poklady miestnej flóry.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe a rozlohe 28 m². Všetky izby disponujú klimatizáciou, televíziou, rádiom, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

Gastronomická ponuka hotelovej reštaurácie L16 spája modernú medzinárodnú kuchyňu s tradičnými receptami. Dôraz je kladený na čerstvosť surovín a ich šetrné spracovanie. Podávajú sa tu raňajky a večere vo forme bohatého bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Nápojové menu obsahuje okrem iného široký výber vynikajúcich miestnych vín. Za priaznivého počasia je v prevádzke aj príjemná terasa. Osviežujúci drink, výberovú kávu alebo domáce zákusky vám radi naservírujú v lobby bare. Ak dostanete hlad či chuť na niečo dobré počas pobytu v kúpeľoch, bude vám k dispozícii reštaurácia Fregatt.

Kde budete relaxovať?

Priamo z hotela je možné vykurovanou chodbou dôjsť do obľúbených termálnych kúpeľov Lenti a Parku energie sv. Juraja. Dokonalý odpočinok si ale môžete užiť aj priamo v hotelovom wellness, kde na vás čaká zážitkový bazén a saunový svet (fínska, infra, parná a aroma sauna). Súčasťou je tiež slnečná terasa s krásnym výhľadom. Vyberte si niektorú z masáží či kozmetických procedúr. Milovníci športu zaiste ocenia fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

Hrací kútik je k dispozícii po celý deň, rovnako ako vonkajšie ihrisko s lokomotívou Tomášom. Na kúpalisku na deti čaká žabka, šmykľavka a detský bazén so šmykľavkou. V hoteli vám radi poskytnú vybavenie pre deti ako postieľky, prístelky, detské sedadlo na toaletu alebo detskú vaničku. Na zapožičanie sú spoločenské hry, kartové hry i X-Box.

Thermal Hotel Balance **** Lenti

Thermal Hotel Balance **** Lenti

Táncsics u. 8 , Lenti
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Lenti Gyógyfurdó Kft. IČ: 11937355-2-20


+36 92 630 590

reservation@balancehotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,4 km