Doprajte si nevšedný zážitok pri kúpaní v prírodnom jaskynnom komplexe. Zázemie pre vašu dovolenku nájdete v Ambrózia Szálláshely és Étterem *** s domácou atmosférou, polpenziou a fľašou vína na privítanie.

O ubytovaní

Hotel Ambrózia Szálláshely *** sa nachádza v malebnom Miskolci (slovensky Miškovci) na severe Maďarska. Vydajte sa objaviť krásy tretieho najväčšieho maďarského mesta na pobyte plnom výletov, zážitkov aj odpočinku. Pri prechádzke si môžete prezrieť najstaršiu budovu v meste - kostol Avas (4,6 km) a potom vystúpiť na neďalekú rozhľadňu, odkiaľ je prekrásny výhľad. Na hlavnej triede Széchenyi utca (7 km) nájdete množstvo obchodov, reštaurácií a kaviarní. Dominantou Miskolca je však gotický hrad Diósgyőr (10 km) z 12. storočia, kde je okrem dobových interiérov aj výstava voskových figurín, mincovňa a rytierska aréna.

Deň plný zábavy si užijete v neďalekom zábavnom parku Adventure park Miskolctapolca (300 m), na bobovej dráhe (500 m) alebo v Zoo Miskolc (14 km). Súčasťou expozícií Múzea Ottó Hermana (15 km) je viac ako 600 000 artefaktov z oblastí archeológie, mineralógie, umenia, histórie a etnografie. Dokonalým miestom pre príjemné vychádzky, prechádzky na bicykli či vodné športy je mestské jazero Csorba (13 km). Milovníci prírody by si rozhodne mali urobiť výlet do Národného parku Bükk, ktorý sa rozprestiera hneď za mestom. V 200 rokov starých bukových lesoch je veľa jaskýň a žije tu mnoho chránených živočíchov. Do neďalekej obce Lillafüred (16 km) ležiacej v Bukových horách sa môžete zviezť pravdepodobne najkrajšou úzkorozchodnou železničnou traťou v celom Maďarsku.

Ani v Miskolci ako v iných maďarských mestách nechýbajú termálne kúpele. A nájdete tu hneď dvoje: unikátne jaskynné kúpele Miskolc Tapolca (400 m) a Ellipsum Adventure (800 m). Druhé menované sú však až do odvolania uzavreté. Za relaxáciou aj pamiatkami môžete vyraziť aj do nádherného historického mesta Eger (65 km), ktorý je ideálnym cieľom pre celodenný výlet. Jedinečné kúzlo má Miskolc v zime, kedy tu prebiehajú populárne Vianočné trhy, počas ktorých vyzerá mesto ako z rozprávky. Počas adventu sa mestom môžete prejsť špeciálnou vianočnou električkou, ktorá bola už niekoľkokrát ocenená ako najkrajšia vianočná električka v celej Európe.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných izieb s výhľadom do záhrady. Každá izba je klimatizovaná, má vlastnú kúpeľňu a nechýba v nej WiFi pripojenie.

Dvojlôžková izba Standard 2+0 je okrem pohodlnej postele vybavená aj šatníkovou skriňou, pracovným stolom so stoličkou, televíziou, minibarom a kreslom na posedenie. V kúpeľni nájdete sprchovací kút umývadlo a WC. Izba neumožňuje prístelky.

Dvojlôžková izba Standard 2+1 ponúka rovnaký komfort ako predchádzajúci variant, môžete tak počítať s televíziou, minibarom, šatníkovou skriňou, pracovným stolom a kúpeľňou so sprchou, umývadlom a WC. Navyše ale táto izba umožňuje aj prístelku na rozkladacej pohovke.

Trojlôžková izba 3+0 sa skladá z 2 miestností, ani tu nechýba televízia, minibar, šatníková skriňa, pracovný stôl či kúpeľňa so sprchou, umývadlom a toaletou.

Štvorlôžková izba 4+1 je tiež tvorená 2 miestnosťami, navyše je do nej možné pridať aj prístelku, ubytuje tak až 5 osôb. Vybavenie vo forme televízie, šatníka, minibaru, písacieho stola a kúpeľne so sprchovacím kútom a WC je aj tu samozrejmosťou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno začnete raňajkami vo forme bufetu. Ak vás cez deň prepadne hlad či chuť na niečo dobré, bude vám k dispozícii príjemná hotelová reštaurácia. Pochutnáte si tu predovšetkým na špecialitách maďarskej kuchyne. Večer sa tu podávajú servírované večere.

Kde budete relaxovať?

Hotel svoje vlastné wellness centrum nemá, behom pár minút sa ale dostanete do unikátnych jaskynných kúpeľov Miskolc Tapolca s liečivou termálnou vodou. Vo vnútornej časti si zaplávate vo 2 termálnych a rímskom bazéne, bazéne pod hviezdnou oblohou či jaskynnom bazéne. Vonkajšia časť ponúka 3 detské bazény, zážitkový jazerný bazén a plavecký bazén. V areáli s plochou 3,6 ha nájdete aj 2 fínske sauny, 3 infrasauny, parný kúpeľ, ponuku masáží a relaxačné procedúry.

Ambrózia Szálláshely ***

Ambrózia Szálláshely ***

Görömbölyi út 14 , Miskolc
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Angyal Aurél IČ: 53591946-1-25


+(36-70) 632-9090

info@ambroziatapolca.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,4 km