Užite si regeneračný pobyt v severnom Maďarsku. Vyskúšajte vodnú gymnastiku, cvičenie na kardio strojoch alebo potápanie v bazéne. Po športe vám príde vhod oddych vo fínskej alebo bio saune a následný relax vo vírivke.

O ubytovaní

Hotel Fönix Medical Wellness Resort **** sa nachádza v Nógrádgárdony v blízkosti hraníc so Slovenskom. Sídli v krásnom historickom dvojpodlažnom klasicistickom zámku z roku 1894 uprostred anglického parku a budete sa tu cítiť ako v rozprávke. Budova zámku bola v roku 2007 citlivo zrekonštruovaná a energeticky zmodernizovaná, vďaka solárnym panelom, kotlom na biomasu, zavlažovanej zelenej streche a ďalším opatreniam ide o veľmi úspešný ekologický projekt. Všetky úpravy boli vykonané s ohľadom nielen na historické dedičstvo objektu, ale aj na okolitú prírodu. Hotel je totiž obklopený čarovnou prírodnou rezerváciou Palóc Grand Canyon v údolí rieky Ipola, ktorej krásy môžete objavovať po turistických chodníkoch.

Na svoje si prídu aj milovníci kultúry a histórie. V neďalekom meste Szécsény (13 km) nájdete príjemnú pešiu zónu, barokový zámok a obľúbenú šikmú požiarnu vežu. Mesto Hollőkő (29,5 km) zapísané na zozname UNESCO vás očarí svojou historickou architektúrou a tradičným spôsobom života. Môžete sa tiež vydať na hrad Hollókői (20 km), zrúcaninu Sanda (34 km) alebo mesta Balassagyarmat (11,2 km), plného múzeí a galérií vrátane Panónskeho múzea motocyklov, Galérie Jánossy a Galérie Arteria. Nájdete tu aj Botanickú záhradu a prírodný park Nyírjesi a náučný chodník cez jelšové močiare.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 37 izieb s krásnym výhľadom na staré stromy v zámockom parku. Každá izba má súkromnú kúpeľňu a vždy je k dispozícii WiFi pripojenie.

Izby Standard sa nachádzajú na prízemí a na prvom poschodí a majú rozlohu približne 17 m². K vybaveniu izieb patrí manželská posteľ, písací stôl a TV, zatiaľ čo v kúpeľni nájdete aj sušiak, župany a toaletné potreby.

Izby Superior sú väčšie, majú rozlohu 19-25 m² a niektoré majú v kúpeľni dokonca sprchu aj vaňu. Postele v izbe môžu byť oddelené alebo spojené do manželskej postele, na rozdiel od izieb Standard umožňujú aj prístelku na rozkladacej pohovke. Samozrejmosťou je televízor, písací stôl, sušič vlasov a župany a toaletné potreby.

Na čom si pochutnáte?

Môžete sa tešiť na pestré raňajky formou bufetu a chutné večere, ako aj popoludňajší čaj a sušienky. Šéfkuchár na mieste pripravuje moderné jedlá s dôrazom na sezónnosť, čerstvosť a miestne suroviny. Z reštaurácie je krásny výhľad do záhrady a počas leta je otvorená terasa.

Kde budete relaxovať?

Vychutnajte si skvelý relax v hotelovom wellness. K dispozícii sú vonkajší, vnútorný a zážitkový bazén, vírivka a sauny (fínska a bio). Na následný relax vás pozýva slnečná terasa. Ak sa chcete naozaj rozmaznávať, vyberte si aj jeden z mnohých druhov masáží.

Niečo naviac

Pre športovcov je k dispozícii dobre vybavené fitness centrum a zariadenia na stolný tenis. Môžete si tiež vyskúšať aktivity, ako je aquariding alebo aquagymnastika.

Fönix Medical Wellness Resort ****

Fönix Medical Wellness Resort ****

Kórház utca 1 , Nógrádgárdony
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Fönix Resort Kft IČ: 12-09-006552


+36 35 371 527

recepcio@fonixresort.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
11 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
19 m