Relaxujte v centre populárnych kúpeľov Györ s ubytovaním v štýlovom hoteli Rába *** patriacom do siete prestížnych hotelov Danubius. Tešte sa na bohatú polpenziu a celodenný vstup do kúpeľov vzdialených 10 min chôdze.

O ubytovaní

Danubius Hotel Rába *** sa nachádza priamo v srdci najobľúbenejšieho maďarského kúpeľného mesta Györ. Historické centrum ponúka úchvatnú atmosféru s mnohými barokovými pamiatkami a preslávenými farmárskymi trhmi. Nájdete tu tiež jedinečné kúpele a aquapark Rába Quelle (1 km), ktoré nedávno prešli rozsiahlou rekonštrukciou. V súčasnosti ide o jeden z najmodernejších aquaparkov v Európe. Deti i dospelých určite poteší návšteva Zoo Xantus János (2,9 km), kde uvidíte okrem iného vzácne biele tigre.

Na výlet vyrazte k blízkemu Pannonhalmskému arciopatstvu (25 km), ktoré patrí na Zoznam dedičstva UNESCO a je jednou z vôbec najstarších maďarských pamiatok. Tešiť sa môžete na knižnicu s 360 000 zväzkami, baziliku s kryptou aj záhradu s mnohými druhmi vzácnych kvetov. Na bicykli, na lodi aj z konského sedla potom môžete objavovať nádhernú prírodu chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (30 km). Na veľkých aj malých dobrodruhov čaká aj dobrodružný park Mosonmagyaróvár (41,4 km) s labyrintom lanových dráh, lezeckými stenami, trampolínami, šmykľavkami a ďalšími atrakciami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej izbe či apartmáne s klimatizáciou, káblovou televíziou, WiFi pripojením, telefónom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s vaňou, fénom a županmi.

  • Izba Standard meria 18 m² a môže byť vybavená dvojlôžkom alebo dvoma samostatnými lôžkami. V izbe nájdete aj písací stôl a úložné skrine.

  • Izba Standard Plus je väčšia (21 m²) a okrem dvojlôžkovej postele/2 oddelených lôžok, písacieho stola a skríň budete mať k dispozícii aj posedenie s kreslami.

  • Izba Superior Plus na ploche 20 m² zaujme moderným interiérom, v ktorom nechýba manželská posteľ/2 oddelené lôžka, písací stôl, stolík s posedením a úložné priestory.

  • Suite ponúkne plochu 45 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s dvojlôžkovou posteľou/2 jednolôžkami a obývacej izby s rozkladacím gaučom. Samozrejmosťou je písací stôl a úložný nábytok.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je belgická pivnica s jedinečnou atmosférou. Pripravujú sa tu pokrmy maďarskej i medzinárodnej kuchyne, ku ktorým si môžete dať vynikajúce belgické pivá či miestne vína. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnosť a kreatívne poňatie jedál. Ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večer sa servírujú večere výberom z menu.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnete vo fínskej či infrasaune. Dopriať si môžete aj masáž. Ďalej ku k dispozícii fitness centrum a solárium.

Cestujete s deťmi?

V hoteli sú na zapožičanie detské postieľky, reštaurácia zase ponúka detský kútik, vysoké stoličky a detské menu.

Danubius Hotel Rába ***

Danubius Hotel Rába ***

Árpád út 34 , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Hotels Zrt. IČ: 01-10-041669


+36 96 889 400

raba.reservation@danubiushotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 24 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
1 km