Pobyt v hoteli Pólus ***, ktorý nájdete v pokojnej časti Budapešti s výbornou dostupnosťou do centra metropoly. V cene sú raňajky alebo polpenzia a neobmedzený vstup do bazéna a fitness. Platnosť do konca júna.
Pobyt v hoteli Pólus ***, ktorý nájdete v pokojnej časti Budapešti s výbornou dostupnosťou do centra metropoly. V cene sú raňajky alebo polpenzia a neobmedzený vstup do bazéna a fitness. Platnosť do konca júna.

Zažite Budapešť s komfortom hotela Pólus ***

Maďarská metropola je vyhľadávaným cieľom našich zákazníkov, ktorých láka ako nádhernou architektúrou a históriou, tak perfektnou dostupnosťou z Bratislavy aj z Košíc.

V hoteli Pólus *** nájdete pohodové ubytovanie plné výhod, o ktorých inde môžete len snívať. Jednou z nich je jeho poloha .- hotel sa nachádza len kúsok od samotného centra Budapešti. Čaká na vás ubytovanie v komfortných izbách s vlastným sociálnym zariadením a wifi pripojením zdarma.

Samozrejmosťou je aj hotelová reštaurácia, v ktorej sa podávajú raňajky formou bohatého bufetu. Večere si môžete vybrať z bohatého jedálneho lístka, kde nájdete ako medzinárodnú, tak a typickú maďarskú kuchyňu. Sladké pochúťky na vás čakajú v miestnej kaviarni.

Nebojte sa relaxovať

Každý z nás si zaslúži nejaký ten oddych a priestor na naberanie nových síl. Práve preto máte prístup do krytého hotelového bazéna aj fitness centra úplne zdarma!

Pri spoločných večeroch vás iste poteší hotelový bowling, ktorý disponuje štyrmi dráhami a nechýba tu ani snack bar, aby ste sa počas hry mohli občerstviť. V hoteli Pólus sa o vás v každej situácii postará milý a ochotný personál.

Ľahká dostupnosť do centra Budapešti

Do centra mesta sa dostanete najpohodlnejšie autom, ale skúsenosť z hlavných európskych miest káže využiť veľmi dobrú dostupnosť MHD. Cesta je bez prestupu a trvá len 15 - 20 minút. Autobusová zastávka je hneď pri hoteli.

V tesnej blízkosti sa nachádza aj niečo pre ženy - nákupné centrum Pólus. V ňom nájdete okrem iného aj supermarket Tesco a veľmi pestrú ponuku nákupných a zábavných možností. V neďalekom okolí nájdete aj kúpele Széchenyi, ZOO a ďalšie zaujímavosti.

Prečo si vybrať práve Budapešt?

Budapešť je jednoznačne živé mesto a je známe svojou bohatou históriou, rovnako ako aj modernou.Nechajte sa pohltiť touto jedinečnou atmosférou aj vy. Okúzlia vás napríklad:

  • Historické pamiatky, ktoré pripomínajú zlaté časy rakúsko-uhorskej monarchie.
  • Útulné kaviarne a štýlové bary. ktoré dotvárajú jedinečnú atmosféru mesta.
  • Tradičné gastronomické lahôdky, víno a iné špeciality v miestnych reštauráciách.

Budapešť, mesto z ktorého srší história

Maďarská metropola ležiaca na rieke Dunaj v sebe skrýva bohatú históriu a veľké množstvo atrakcií. Nie nadarmo sa tomuto mestu hovorí "Paríž východu".

  • Tropicarium - najväčšie morské akvárium v Európe
  • 123 termálnych prameňov a množstvo kúpeľov (Gellert, Rudas, Széchenyi...)
  • Sto rokov stará budova Parlamentu so 700 miestnosťami
  • Plavba loďou po Dunaji
  • Ľudový park s planetáriom
  • Kráľovský palác na kopci Várhegy
  • Rybárska bašta
Hotel Pólus ***

Hotel Pólus ***

Szentmihályi ut 131 , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Aszpik Kft. IČ: 0109072686


+(36) 14 109 600

info@hotelpolus.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná