Pobyt v rodinnom hoteli Amstel*** v historickom kúpeľnom meste Györ. Užite si celodenný vstup do kúpeľov, polpenziu, saunu a množstvo ďalších výhod v hoteli priamo pri Dunaji. Platnosť až do júna 2017.

O ubytovaní

Kúpele nedávno prešli rozsiahlou rekonštrukciou, vďaka ktorej sa stali jedným z najmodernejších vodných parkov v Európe.

Mesto je plné barokových pamiatok, ktoré určite stoja za návštevu, ako napríklad Opatský dom z 18. storočia (1,2 km) alebo nádherné námestie Bécsi kapu tér (1 km). Vyberte sa do Zoo Xantus János (4,3 km) alebo na slávny Farmársky trh. Podniknite výlet aj do blízkeho Pannonhalmského arciopátstva (25 km), ktoré je zapísané na zozname kultúrneho dedičstva UNESCO, je jednou z najstarších pamiatok Maďarska a očarí vás záhradou s mnohými druhmi vzácnych kvetov.

Nádhernú prírodu môžete obdivovať aj v chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (30 km), ktorú môžete preskúmať pešo, na bicykli, na lodi alebo z konského sedla. Čaká tu na vás aj množstvo zábavy napríklad v dobrodružnom parku Szigetköz (35,7 km) s bohatou sieťou lanových dráh, rôznymi prekážkami a ďalšími atrakciami alebo v zvernici Dodo (30,5 km), kde môžete vidieť diviaky, jelene, daniele a muflóny.

Kde budete spať?

Ubytujte sa v jednej z 22 útulných, moderne vybavených dvojlôžkových izieb. Všetky izby sú klimatizované a každá má vlastnú kúpeľňu. Okrem pohodlnej manželskej postele tu nájdete aj TV, telefón, malú chladničku a stôl s posedením.

Na čom si pochutnáte?

Restaurácia Amstel Hattyú je jedným z najobľúbenejších miest v meste. Môžete si tu vychutnať tradičné maďarské jedlá i jedlá medzinárodnej kuchyne s moderným nádychom. Dôraz sa kladie na sezónnosť, vysokú kvalitu a čerstvosť surovín a jedálny lístok odráža aj najnovšie gastronomické trendy.

Panzió Amstel ***

Panzió Amstel ***

Töltésszer u. 18 , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
V.I.C Kft. IČ: 08-09-033040


+36 96 518 423

info@amstelhattyu.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
50 m
Aquapark
0,4 km