Populárne termálne kúpele Mosonmagyaróvár si užijete v Thermal Hoteli Superior ***, ktorý leží hneď pri kúpeľoch. Tešte sa na polpenziu, privátne wellness s vírivkou, soľnú jaskyňu a masážne kreslo. Celoročná platnosť.
Populárne termálne kúpele Mosonmagyaróvár si užijete v Thermal Hoteli Superior ***, ktorý leží hneď pri kúpeľoch. Tešte sa na polpenziu, privátne wellness s vírivkou, soľnú jaskyňu a masážne kreslo. Celoročná platnosť.

Hotel v areáli vyhlásených kúpeľov Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel Superior *** patrí k jednému z najvyhľadávanejších ubytovaní v meste a niet sa čomu diviť. Mesto Mosonmagyaróvár, ktoré vzniklo spojením troch dediniek, je celosvetovo známe pre svoje kúpele a Thermal Hotel Superior *** leží priamo v areáli kúpeľov.

Bývať budete v útulne zariadených izbách s renovovaným sociálnym zariadením (sprcha, WC). Súčasťou izby je i fén, minibar, klimatizácia, LCD TV a WiFi pripojenie. Za príplatok si môžete objednať izbu s balkónom.


Thermal Hotel Superior *** sme osobne overili a najviac nás nadchlo privátne a nové wellness, široká ponuka masáží a ochotný personál. Skvelé je, že do kúpeľov je to skutočne len minútka chôdze, takže môžete ísť z hotela do kúpeľov pokojne rovno v župane.


Vyhlásená maďarská kuchyňa formou polpenzie

Súčasťou hotela je reštaurácia, v ktorej si užijete maďarské dobroty. Nezabudnite si každé ráno vyzdvihnúť na recepcii lístočky na polpenziu a tiež si vybrať z menu, ktoré je preložené aj do češtiny.

Odporúčame vám ochutnať výborné maďarské vína. Pre deti je pripravené špeciálne detské menu, ktoré im určite zachutí.

Relaxácia v privátnom wellness

V hoteli je pre hostí moderné wellness centrum, v ktorom si môžete dopriať poriadny oddych. Užite si privátnu vírivku, fínsku saunu a relaxačné lehátka. K dispozícii je tiež soľná jaskyňa, v ktorej načerpáte novú energiu a masážne kreslo.

Za príplatok si môžete dopriať jednu z množstva masáží, ktoré vás príjemne uvoľnia. Nechajte sa rozmaznávať pri čokoládovej masáži, uvoľnite sa pri masáži hlavy, alebo si vyberte tú klasickú.


Celosvetovo známe liečebné kúpele Mosonmagyaróvár

Kúpele Mosonmagyaróvár ležia 50 m od hotela (cca minút chôdze). Liečebné kúpele a plaváreň sa nachádzajú uprostred zelene v blízkosti centra mesta a sú obľúbeným relaxačným miestom ľudí všetkých vekových kategórií.

Na čo sa v kúpeľoch môžete tešiť?

  • Nechajte na seba pôsobiť účinky liečivej vody vo vonkajšom liečebnom (35 - 37 °C), alebo sedaciom (30 - 33 °C) bazéne.
  • Veľkí i malí si iste obľúbia vonkajší termálny bazén (30 - 32 °C), kde sú k dispozícii aj rôzne atrakcie ako napríklad vodný hríb.
  • Termálny bazén (36 - 38 °C), ktorý je zároveň vnútorný i vonkajší a súčasťou je aj vírivka, si zamilujete.
  • Vhod príde tiež plavecký termálny bazén (30 - 32 °C), kde si zároveň môžete aj posedieť. Zaplávajte si tiež v krytom bazéne s dĺžkou 33,3 metrov a s teplotou 28 - 29 °C, alebo v plaveckom vonkajšom bazéne s dĺžkou 25 metrov (26 - 28 °C).
  • Kúpele sú otvorené po celý rok a ceny sa pohybujú okolo 10,5 € /dospelá osoba/celodenný vstup. Za príplatok môžete využiť tiež saunový svet (7 €/dospelá osoba/celodenný vstup).

Aké účinky má miestna termálna voda?

Termálne pramene v Mosonmagyaróvári sa radia medzi 5 najliečivejších vôd Európy (termálny prameň tvorí alkalická, hydrogén-uhličitanová voda vyvierajúca z hĺbky až 2 km a jej teplota dosahuje 74 °C).

Voda lieči choroby kĺbov a chrbtice, zápaly kĺbov, zápaly priedušiek, ochorenia dutín a ďalšie choroby.


Kam sa vydať v mestečku?

Priamo v Mosonmagyárovari navštívte napríklad vedecké zábavné centrum Futura, kde sa nielen dozviete veľa zaujímavých informácií o prírode, ale zároveň si tu užijete mnoho zábavy - bližšie info tu.

Vydať sa môžete aj na prechádzku k bývalému zámočku so záhradou, alebo do blízkeho centra mesta, kde nájdete rôzne kaviarne, cukrárne, reštaurácie a butiky. Na recepcii vám radi zapožičajú mapu a vysvetlia trasu.

Thermal Hotel Superior ***

Thermal Hotel Superior ***

Kolbai K. u. 10 , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Club Eldorado Kft IČ: 08-09-006146


+ 36 96 206 871

reservation@thermal-movar.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 m