Utazási élmények Szép-kártyával

A Travelking portálon akár OTP Szép-kártyával is fizetheti egyedi utazási élményét! Szállásajánlat esetén a kártya szálláshely, szórakozási ajánlat (pld: fürdőbelépő) esetén a szabadidő fül zsebén lévő összeget felhasználva, akár egy bankkártyával tudja gyorsan és könnyedén fizetni utazását az interneten keresztül! Nincs több babrálás az utazási csekkekkel, pontosan annyit fizet, amennyibe az ajánlat kerül. Amennyiben a folyamat során bárhol elakadt, ügyfélszolgálatunk készséggel áll bármikor rendelkezésére!

Hogyan foglalhat OTP Szép-kártyával?

A Szép-kártya használatával hozzájárul a hazai turizmus élénkítéséhez, hiszen csak hazai éttermek, szállodák vagy szórakozási és aktív kikapcsolódási helyszínek foglalásakor használhatja fel. Honlapunkon a hazai szállásajánlataink bármelyikét tudja Szép-kártyájával fizetni, és emellett a hazai szórakozási ajánlataink közül is választhat, megvásárolhatja belépőjét kedvezményes áron nálunk, például számos aquaparkba vagy wellness fürdőbe is.

Hogyan fizethet OTP Szép-kártyával?

Kiválasztja az Önnek tetsző utazást honlapunkról.

Időpontot választ, vagy időszakot, attól függően tudja-e előre mikor szeretné utazását, vagy ajándékként szeretné-e adni.

A fizetési mód kiválasztásánál, válassza a Szép-kártyás fizetést.

A honlapunk átirányítja kártya kiszolgálójának - OTP bank - honlapjára, ahol biztonságosan megadhatja kártyaadatait.

Foglalja le velünk álomutazását

Válasszon legnépszerűbb hazai utazási és szórakozási ajánlataink közül

Legnépszerűbb ajánlataink

Inspirálódjon a legkeresettebb ajánlatainkból

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet