Užite si letnú dovolenku pri mori v turistami obľúbenom Chorvátsku. Čaká vás ubytovanie v Hoteli Faraon *** s all inclusive stravovaním, welcome drinkom a taktiež neobmedzeným vstupom do vonkajších bazénov. Deti určite poteší animačný program. Dospelých zase zaujímavé udalosti ako je gala večer alebo večer so živou hudbou.

O ubytovaní

Hotel Faraon *** sa nachádza v malebnej dedine Trpanj na severozápadnej strane chorvátskeho polostrova Pelješac. V okolí nájdete kamienkové aj piesočné pláže, skryté zátoky, vinice i olivové háje. Vďaka polohe priamo pri brehoch krištáľovo čistého mora si tu užijete perfektné kúpanie aj magické západy slnka. Bohaté a dávne dejiny Trpanji pripomína množstvo historických budov. Veľmi príjemná je prechádzka na 2 km dlhej promenáde alebo výlet po 15 km dlhej cykloceste, ktorá vás dovedie až k zálivom Divna a Duba. Veľmi obľúbené sú tiež výlety loďou. Vydajte sa preskúmať aj neďaleké ostrovy Korčula či Hvar.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Comfort s balkónom a výhľadom na more. Okrem pohodlnej postele v izbe nájdete klimatizáciu, WiFi pripojenie, satelitnú televíziu a telefón. Nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Hlad počas pobytu nehrozí. V priestrannej hotelovej reštaurácii s terasou sa podávajú raňajky, obedy aj večere vo forme bufetu. Chuť na niečo malé ľahko zaženie popoludňajší snack. Zvlášť počas horúcich letných dní príde vhod all inclusive bar s bohatou ponukou nápojov. Vynikajúcu kávu či koktail si môžete dopriať v Cleopatra bare.

Kde budete relaxovať?

Počas leta určite oceníte veľký vonkajší bazén s panoramatických výhľadom na more. Pravidelne sa tu konajú lekcie aqua aerobicu.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je okrem detského bazéna pripravený tiež Kids Club s množstvom hier a zábavy. Niektoré večery prebiehajú v hoteli mini disco pre najmenších.

Niečo naviac

Nuda počas pobytu rozhodne nehrozí. V letnej sezóne prebiehajú každý deň zábavné animačné programy. Priamo v hoteli si môžete zapožičať bicykle či kajaky.

Hotel Faraon ***

Hotel Faraon ***

Put Vila 1 , Trpanj
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hoteli Jadran d.d. IČ: 3036154


+385 21 608 567

hotel-faraon@hoteli-jadran.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
5 €/noc + 25 €/záverečné upratovanie
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od mora
1,4 km
Zastávka
0,2 km