Chcete na dovolenku k moru, ale ísť autom ani letieť sa vám nechce? Vydajte sa k moru pohodlne - autobusovou dopravou. Čaká vás ubytovanie vo Vile Čale, ktorá je len 50 m od mora a pláže. V cene je zahrnutá tiež polpenzia.

O ubytovaní

Vila Čale sa nachádza v mestečku Promajna priamo v srdci obľúbenej Makarskej riviéry. Hlavná pláž je vzdialená len 50 m. Promajna patrí k pokojnejším letoviskám s bohatou ponukou obchodov, kaviarní, reštaurácií a služieb. Nájdete tu tiež široké možnosti športového vyžitia (tenis, futbal, hádzaná, stolný tenis, minigolf a mnoho vodných športov). Po dlhej pobrežnej promenáde sa ľahko dostanete do okolitých letovísk ako Baška Voda, Krvavica, Brela či Makarska. Milovníci výletov pešo aj na bicykli sa môžu vydať do neďalekého Prírodného parku Biokovo (20 km), kde sa nachádza najvyšší chorvátsky vrchol Sv. Jure. Obľúbenými turistickými cieľmi sú tiež ostrovy Hvar, Korčula či Brač, na ktoré je možné sa dostať loďou. Neďaleké mestečko Omiš (30 km) zase ponúka malebné ústie rieky Cetiny, starobylé centrum aj odkazy na pirátsku minulosť.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, trojlôžkovom štúdiu či štvorlôžkovom apartmáne. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a balkón so stolíkom a stoličkami.

Dvojlôžková izba je vybavená manželským dvojlôžkom s kvalitným matracom, klimatizáciou, chladničkou, televíziou a WiFi pripojením.

Trojlôžkové štúdio má potom tri lôžka a navyše aj vybavenú kuchynku s elektrickým varičom, rúrou a digestorom.

Štvorlôžkový apartmán sa skladá z oddelenej spálne s manželským lôžkom a oddelenej kuchyne s obývacou izbou. Tu sa nachádza rozkladací gauč, ktorý poslúži ako prístelka až pre 2 deti alebo dospelé osoby.

Na čom si pochutnáte?

Dokúpiť si môžete stravovanie formou polpenzie, ktorá sa podáva v reštaurácii Vila Čale. Raňajky sa podávajú formou bufetu a nechýbajú rôzne druhy pečiva, cereálií, údenín, syrov, ale aj čerstvá zelenina a ovocie. Z nápojov je k dispozícii káva či čaj. Na večeru sa podáva polievka a hlavný chod, ktorý si vyberiete z 3 jedál.

Niečo naviac

Doprava do destinácie je zaistená luxusnými autobusmi spoločnosti Vento line. Každý autobus je vybavený klimatizáciou, kávovarom, toaletou a multimediálnym zariadením, kde môžete počúvať hudbu, hrať hry a sledovať filmy či seriály. Nezabudnite si teda vziať slúchadlá. Počas prestávok je možné u vodiča zakúpiť občerstvenie, platí sa v korunách. Odchod sa uskutočňuje vždy v piatok večer z Brna, do destinácie sa prichádza ďalší deň, teda v sobotu v ranných hodinách. Odchod z Chorvátska potom prebieha v sobotu na večer, príchod späť je v nedeľu ráno.

Vila Čale (CK Cílka)

Vila Čale (CK Cílka)

Obala 26 , Promajna
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Cílka, s.r.o. IČ: 25580841


+420 604 921 840

info@cilka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 0:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
50 m