Pri správnej dovolenke pri mori má byť z ubytovania počuť šumenie vĺn a pláž na dohľad. V chorvátskom Hoteli Bonaca *** si navyše vychutnáte bohatú polpenziu vrátane nápojov. Z Makarskej s rôznorodými pamiatkami, atrakciami a udalosťami, ale aj pestrými turistickými službami a výbornými reštauráciami sa vám nebude chcieť vracať domov.

O ubytovaní

Hotel Bonaca *** sa nachádza v tieni borovíc v pokojnej časti mesta Makarská len 300 m od mora. Ide o ideálne miesto pre tých, ktorí chcú športovať, baviť sa, relaxovať v kúpeľoch alebo si užiť rodinnú dovolenku s deťmi.

Do centra mesta Makarská dôjdete počas 15 minút príjemnou promenádou pozdĺž pobrežia. V obľúbenom dalmáckom letovisku to v sezóne žije. Tešte sa sem na nespočetné množstvo kaviarní, obchodíkov so suvenírmi i ručne vyrábanými výrobkami, reštaurácií s prímorskými špecialitami i bujarý nočný život. Zatúlajte sa do typických romantických uličiek a objavujte miestne pamiatky ako kostol sv. Marka (1,8 km) alebo pomník francúzskeho maršala Marmonta (1,2 km).

Najväčším lákadlom je, samozrejme, relax pri priezračnom mori. Makarská riviéra ponúka ideálne podmienky na letnú dovolenku. Dokonalý odpočinok si užijete na slnečných, kamienkových plážach, z ktorých najbližšiu máte len 300 metrov od ubytovania. Vyraziť za kúpaním však môžete aj na ďalšie populárne pláže, ako je Gradská pláž (1,3 km), pláž Plišivac (9,4 km) alebo Slačeva (7,1 km).

Väčšina turistov mieri do Chorvátska za morom, krajina však poskytuje aj mnoho ďalších prírodných krás a ponúka tak príležitosti pre celoročnú turistiku. Najznámejšie letovisko Dalmácia sa nachádza priamo na úpätí prírodného parku Biokovo (9,4 km), kam môžete vyraziť na túru po horských chodníkoch a kochať sa fascinujúcimi výhľadmi na Jadranské more a pobrežie. Vypravte sa aj na najvyšší vrchol, Sveti Jure (13,2 km) s vyhliadkou a reštauráciou vo výške 897 metrov nad morom. Nevynechajte ani miestny unikát v podobe skleneného chodníka (12,5 km) s nádherným rozhľadom na celú Makarskú riviéru a ostrovy Brač a Hvar.

Okolie hotela prekypuje atraktívnymi turistickými cieľmi, ku ktorým sa oplatí naplánovať výlet. Príjemnou prechádzkou pozdĺž pobrežia z Makarskej sa dostanete k malebným letoviskám Baška Voda (8,4 km) alebo Brela (10,4 km). Preskúmajte tiež podhorské dediny Makar (2,6 km) a Kotišina (4,2 km), kde môžete ochutnať domáci pršút alebo si prezrieť vzácne exempláre v botanickej záhrade. Obľúbeným cieľom je aj pútnické miesto Vepric (1,4 km). Dlho budete spomínať aj na výlet lodí na okolité ostrovy.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba s manželskou posteľou, alebo dvomi jednolôžkami je vybavená moderným nábytkom. Jej súčasťou je vlastná kúpeľňa a balkón, alebo francúzsky balkón s výhľadom na more, alebo do zelene. Nájdete v nej klimatizáciu, televíziu, WiFi pripojenie, písací stôl a chladničku. Fén je možné zapožičať na recepcii.

Trojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou a jedným jednolôžkom. Jej súčasťou je vlastná kúpeľňa a francúzsky balkón s výhľadom na more. Nájdete v nej klimatizáciu, televíziu, WiFi pripojenie, písací stôl a chladničku. Fén je možné zapožičať na recepcii.

Rodinná izba ponúka kapacitu piatich lôžok (jedna manželská posteľ a tri jednolôžka). Jej súčasťou je vlastná kúpeľňa s toaletou, umývadle a sprchou. Nájdete v nej klimatizáciu, televíziu, WiFi pripojenie, písací stôl a chladničku. Fén je možné zapožičať na recepcii. Táto izba má výhľad na hory.

Na čom si pochutnáte?

V prízemí hotela je priestranná reštaurácia s terasou. V príjemnej atmosfére tu ochutnáte tradičnú chorvátsku aj medzinárodnú kuchyňu. Na svoje si prídu aj vegetariáni a hostia s diétnymi požiadavkami. K jedlu si môžete vyberať zo širokej ponuky vín. Ráno si vychutnáte bohaté bufetové raňajky. Cez deň je možné objednávať si pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa môžete tešiť na servírované večere s výberom z troch jedál. K polievke, hlavnému chodu so šalátom a dezertu dostanete tiež nápoj - víno, aperitív alebo sódu. Počas letnej sezóny prebiehajú obľúbené večery so živou hudbou.

Kde budete relaxovať?

Deň si môžete spríjemniť masážou.

Niečo naviac

Na hotelovej recepcii vám radi dohodnú výlet loďou a odporučia ďalšie atrakcie a reštaurácie. Nezabudnite sa tiež spýtať na aktuálne kultúrne udalosti a slávnosti v okolí. Popoludní odporúčame nabrať sily na čulý nočný život v meste!

Hotel Bonaca ***

Hotel Bonaca ***

K.P.Krešimira IV 124 , Makarska
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Blanka d.o.o. IČ: 56763667792


+385 21 616 441

hotelbonaca@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 2 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
0,4 km