Užite si dovolenku pri mori na polostrove Istria v obľúbenom Chorvátsku. Hotel Villa Letan **** vám zaistí nadštandardné ubytovanie, v balíčku je tiež vstup do bazéna, na tenisové kurty a do fitness. Hotel leží v blízkosti slnečnej pláže.

O ubytovaní

Hotel Villa Letan **** ponúka luxusné ubytovanie neďaleko mora, národných parkov i historických pamiatok. Nájdete ho v pokojnom mestečku Peroj ležiacom na nádhernom chorvátskom polostrove Istria, ktorý patrí z najobľúbenejším turistickým destináciám. Najbližšia pláž je vzdialená 1 km od hotela. Z blízkeho letoviska Fažana sa dá loďou ľahko dostať do Národného parku Brijuni (8 km) rozprestierajúcom sa na dvoch ostrovoch. Za starovekými pamiatkami z dôb Rimanov sa vyberte do mesta Pula (10 km), ktoré je centrom celej oblasti. Nájdete tu napríklad dobre zachovaný amfiteáter, Víťazný oblúk rodiny Sergijevac a mnoho kaplniek, chrámov či iných historických stavieb. Na výlet sa ďalej môžete vydať na sever do ďalšieho krásneho historického mesta Rovinj (20 km) alebo za dychberúcou prírodou na polostrov Kamenjak (22 km) na najjužnejšom cípe Istrie. Milovníci výletov na bicykloch zaiste ocenia bohatú istrijskú sieť cyklotrás.

Kde budete spať?

Tešte sa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s výhľadom na more alebo do parku. K vybaveniu patrí klimatizácia, LCD televízor, WiFi pripojenie, telefón, minibar a vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte ako na medzinárodných špecialitách, tak na tradičnej istrijskej kuchyni z tých najkvalitnejších miestnych surovín ako sú víno, olivový olej, hľuzovky, sušená šunka či klobásy. Bohaté raňajky aj večere majú formu bufetu. Cez deň je možné v reštaurácii objednávať jedlá à la carte. Vynikajúcu kávu či váš obľúbený nápoj si môžete dať vo dvoch hotelových baroch.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si užijete perfektný odpočinok. Nájdete tu tri sauny, vírivku aj solárium. Spríjemniť deň si môžete tiež niektorou z profesionálnych masáží a wellness procedúr. Počas letnej sezóny je v prevádzke veľký vonkajší bazén.

Niečo naviac

V Hotelu Villa Letan **** si užijete parádnu aktívnu dovolenku. Okrem veľkého vonkajšieho bazéna tu nájdete posilňovňu a požičovňu bicyklov.

Hotel Villa Letan ****

Hotel Villa Letan ****

Peroj 450 , Vodnjan
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
A.V. LETAN D.O.O. IČ: 84461271114


+38552521006/009

info@hotel-letan.hr

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
7:00 - 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od mora
1 km
Zastávka
0,2 km