Hotel International *** stojí pri prístave v historickom meste Rab, pláž je iba 10 minút od ubytovania. Užijete si dovolenku s plnou penziou či polpenziou a vstupom do wellness, kde vás čaká vonkajší bazén, sauna a vírivka. Dieťa do 12 rokov zdarma.

O ubytovaní

Hotel International *** sa nachádza v srdci starobylého mesta Rab, ktoré je hlavným mestom rovnomenného ostrova v Kvakerskom zálive. Rab je jedným z najslnečnejších ostrovov Jadranu s mnohými zátokami a krištáľovo čistou vodou. Najbližšia pláž je vzdialená 300 m. Pripomienky bohatej a dávnej histórii Rabu sú tu skoro na každom kroku. V spleti malebných úzkych uličiek nájdete okrem mnohých kaviarní, reštaurácií a obchodíkov aj románsku katedrálu, kláštor, honosný palác a kostol. Veže týchto štyroch historických pamiatok vytvárajú ikonickú siluetu celého mesta. Iba 200 m od hotela sa rozprestiera veľký park obmývaný morom. Príjemné prechádzky pozdĺž pobrežia si dosýta užijete na dlhej promenáde. Ostrov je známy svojou prekrásnou prírodou, v ktorej sa početné zátoky miešajú s borovicovými a dubovými lesmi, vinicami a olivovými hájmi. Výletnou loďou sa ľahko dostanete na ďalšie Kvakerské ostrovy ako Pag, Cres či Krk. Preplaviť sa môžete tiež do úchvatného historického mesta Zadar s mnohými pamiatkami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s výhľadom na starobylé mesto Rab. K vášmu pohodliu budete mať v izbe k dispozícii klimatizáciu, WiFi pripojenie, satelitnú televíziu, minibar a telefón. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V modernej hotelovej reštaurácii s terasou sa podávajú vynikajúce pokrmy tradičnej balkánskej i medzinárodnej kuchyne. Každý deň pobytu začnete bohatými raňajkami vo forme bufetu. Z pestrej ponuky teplých i studených pokrmov si vyberie každý maškrtný jazýček. Obedy a večere pre hotelových hostí majú tiež formu bufetu. Ľahké občerstvenie či obľúbený nápoj si môžete dať v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Na dovolenke nesmie chýbať ani poriadna dávka relaxu pri vonkajšom bazéne. Zohriať sa môžete v saune alebo si doprajte príjemnú masáž. Ak preferujete aktívnu dovolenku, je tu pre vás hotelová posilňovňa.

Hotel International ***

Hotel International ***

Obala Kralja Petra Krešimira IV 4 , Rab
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hoteli Rab d.o.o IČ: 98572105185


+385 (0)51 60 20 00

reservations@hoteli-rab.t-com.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,5 km